2777
2789
عنوان

شوهرم همش منو پسرمو ول میکنه میره

989 بازدید | 37 پست

داداشش مجرده همسایه بغلیمونه همش شبا بهش زنگ میزنه بیا اینجا یکم اینم میره الکی میگه زشته اون گفته من نرم بعد الانم زنگ زد همین ک حرف زد اعصابم بهم ریخت گفتم تو هیچوقت خونه نیستی تا یازده شب دیگه الانم پامیشی بری پیش اون 

پسرتون رو هم بفرست باهاش بره هم اونو کلافه می‌کنه خودش زود میاد هم شما یکم از تنهاییت لذت ببر

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه فهمید بدم میاد پاشد رفت ب شوخیو خنده انگار ن انگار گفتم درو قفل میکنم همونجا بخواب

بهش بگو نیم ساعت بیشتر حق نداری بری اونجا،  شاید چیزی مصرف میکنن باهم 😂😂 حواستو جمع کن 

شاید تو رودرواسی میمونه کار برادر شوهر شما اشتباه

خوب اون شاید ندونه من بدم میاد این چرا اینقد از خدا خواستست ینی خودش نمیفهمه منم ادمم ب حضورش احتیاج دارم اگه این دوبار نره اونم نمیگه

الان نمیدونم چیکار کنم ب نظرتون دعوا را بندازم اخه همش تنهام بخدا حوصلم سر رفته چرا هیچوقت نیست اصلا ...

نه دعوا چرا خیلی قاطع و جدی بگو از این به بعد نرو اونجا من از صبح تنهام شبم میری اونجا 

بهش بگو بالاخره داداشت زن ميگيره اون موقع كه زنش رو به تو ترجيح داد و اين بساط هرشبتون جمع شد ، حال ...

گفتم امشب اتفاقا همش ب شوخی و مسخره جواب میده ب نظرتون اومد دعوا را بندازم؟

یاد اون پیرزنه افتادم میگفت زن بی عرضه نبودم، هرجا شوهرم میرفت باهاش میرفتم🤲 از فردا شب میگه من میرم خونه داداشم شبم اونجا میخوابم تو درو پشت سرم قفل کن عزیزم، هم الان بپوش پاشو برو اونجا بگو خونه صدا میاد میترسم تنها