2777
2789

ملتهب شده می‌خوای یه دکتر برو

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد هر دفع با مایع بشور خودتو

از داروخانه پماد برا شقاق بخر بزن و شیاف

نذار خشک بمونه ک دوباره زخم بشه. 

روغن داخل ویتامین e رو بزن یا روغن بادوم یا نارگیل اینا

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

شیاف آنتی هموروئید بزن روزی ۱ شیاف 

پمادش هم هست اما از لحاظ تمیزی و مصرف شیافش راحت تره و موثر تره 

منم یبوست دارم و گاهی استفاده میکنم

یه دهه هشتادی پر انگیزه... صاحب یه دختر کوچولو خوشگل و دلبر🥰 برای خوشبختی خونواده ۳ نفره ما دعا کنید🙂🙂

پماد آنتی همورویید

شیاف آنتی هموروئید 

از داروخونه بگیر

خواستی قرص گیاهی برای یبوست بگیر. منم این مشکل و دارم. هرچی زودتر حلش کن وگرنه تو دردسر بدی می فتی و دردت افتضاح میشه. بهیچ عنوان نباید یبوست بشی

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔

برا هموروئید قرص ویتامین E رو باز کن.محتویات داخلش بریز رو یه دستمال کاغذی و بزن به مقعد.بعدش دستشویی نرو تا چند ساعت.

برا یبوست چیزی که برا من معجزه کرد آلو بود.البته فقط همون روزی که میخوریش شکم خوب کار میکنه.یعنی باید هر روز بخورز

شما استفاده کردی ؟ تاثیر داره ؟  پماد رکتول چی خوبه؟  چ مدت باید بزنیم تا اثر کن ...

من بواسیر نداشتم همسرم چند سال پیش داشت که البته خیلی وخیم بود و عملش کردن ولی میگفت دکتره گفته اگه همون اول که علائم شروع میشه یه دونه پماد آنتی هموروئید رو هر شب بزنین و کامل مصرفش کنین و بعدم مواظب باشین یبوست نشین کامل خوب میشین و نیاز به دکتر نیست 

منم  یکی دو بار یبوست شدید گرفتم شیر گرم کردم توش یه تیکه کره انداختم شیر که داغ شد و کره آب شد یکی دو لیوان خوردم بعد نیم ساعت کاملا Ok شدم ولی کلا بخوای یبوست نشی ورزش، آب و مایعات فراوان، میوه جات، آلو بخارا، خاکشیر، خیلی مؤثره و اینکه هر روز نیم ساعت بعد از صرف صبحانه بری دسشویی حتی اگر احساس دفع نداشته باشی 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

من بواسیر نداشتم همسرم چند سال پیش داشت که البته خیلی وخیم بود و عملش کردن ولی میگفت دکتره گفته اگه ...

مرسیی عزیز🙏🏻💚

الانم پریودم درد مقعد دارم تیر میکشه گاهی برا شما پیش اومده تا حالا؟