2777
2789
عنوان

ترک یهویی سیگار

2152 بازدید | 8 پست

حالم خوب نبود رفتم دکتر و آزمایش دادم فشار و غلضت خونم بالا بود دیگه سیگار نکشیدم ولی یهو از تو داغ میشم و مغزم تیر میکشه واسه سیگار له له میزنم ولی فعلا مقاومت کردم ممکنه بخاطر این باشه که نیکوتین یهویی قطع شده به مغز نمیرسه مغز عادت نداره؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سه روز ولی از دیروز یهو اینجوری میشم چن دیقه بعد باید برم بیرون تو سرما هول بخورم قدم بزنم تا خنک شم

به نظرت علایمت ربطی به ترک سیگار نداره. مقاومت کن. من خودم هر راهی رو رفتم برای ترک سیگار نمیتونم لامصب😄

والا بعید نیست سکته کنم😂

پاشو یه نخ بکش جدی. کلا کم کن مثلا روزی ده تا میکشیدی بکن دو تا بعد یه مدت بکن یکی بعد دوباره یه مدت بکن هرچند روز یه دونه. یهویی خیلی ریسکی و خطرناکه

به نظرت علایمت ربطی به ترک سیگار نداره. مقاومت کن. من خودم هر راهی رو رفتم برای ترک سیگار نمیتونم لا ...

منم این بار خیلی مقاومت کردم این بار ولی مثل معتادای در حال ترک داغونم و عصبی یعنی اصلا تحمل حرف شنیدن ندارم میخوام نصف شب تو تراس یدونه بکشم حالم بده خیلی