2777
2789

از یه اقایی خوشم میاد ولی فقط اینستاش رو دارم که توش پستای مختلف خبری و سیاسی و اینا میزاره. یه سالی میشه فالوش کردم و خب تا الان زیاد شده که تو دایرکت با هم صحبت کنیم. چند وقت پیش بعد یه صحبت یهو گفت که اره هم صحبتی باهات خوبه و بیا حضوری ببینیم که چون شهرامون فرق میکنه ولی نزدیکه گفتم الان نمیتونم بیام و گفت خودش اواسط اسفند میاد. ولی یه مدت قبل اون تایم سر یه شوخی چرت گفت خوشم نیومد و اینا و من چند روز بعدش رفتم خیلی ساده معذرت خواهی کردم که گفت عزیزم نیازی به معذرت خواهی نیست و بعد سریع گفت که بیا همو ببینیم و گفتم نمیتونم گفت حله و تموم. کلا نمیفهمم چشه یهو توجه نشون میده یهو هر چی ریپلای میزنم یا پست میفرستم رو فقط لایک میکنه و این بهم حس اویزون بودن میده و فکر کنم خیلی بدون سیاست باهاش رفتار کردم و الان یک هفته ای میشه که پیامی بهش ندادم و اونم همینطور.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین کار رو باید بکنم شخص مهمی نیست برام فقط رفتاراش رو مخمه

اصلا اون براش مهم نیست باور کن 

توهم دیگه محلش نده 

من بودم کلا آنفالو میکردم با خودش فکر کرده کیه مگه تو بیکاری یا دنبال اون‌افتادی؟

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
اصلا اون براش مهم نیست باور کن  توهم دیگه محلش نده  من بودم کلا آنفالو میکردم با خودش فک ...

من اصلا قصد رابطه هم ندارم طرف تو حوزه کاری خودش حرفی برا گفتن و خب منم میخواستم باهاش ارتباط بگیرم 

من اصلا قصد رابطه هم ندارم طرف تو حوزه کاری خودش حرفی برا گفتن و خب منم میخواستم باهاش ارتباط بگیرم& ...

میفهمم 

اگر یکبار بهت دوباره گفت بگو‌ همینو بهش که با خودش فکر و خیال نکنه

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

کراش منم مدلش همین بود

باید رها کرد این ادم رو وگرنه مریض میشیم

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم