2777
2789
عنوان

به فامیلای شوهرم حسودیم میشه🥴

1096 بازدید | 16 پست

اعتماد به نفس بسیاااااار بالا برعکس من که اعتماد به نفسم افتضاحه البته قبلا بهتر بودم اما شوهرم لطف کرد تو اون ی ذره باقی مونده هم تر زد 

اندازه اسب غذا میخورن دریغ از ذره ای تغییر در سایز و اندام 

دندونا همه شادمهری😢 

لامصبا همه چشا درشت و رنگی
پدر شوهرم سبز
خواهر شوهرم طوسی سبز
برادرشوهرم آبی🙄
شوهرم تو سایه و آفتاب از میشی به سبز تغییر رنگ میده
بقیه فامیل هم به همین شکل
با اجازه تون من دیگه برم بمیرم 😭

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا هر کسی رو یه جور افریده، منکه هر کسی و میبینم یا خوش اندام و زیباست و قدش کوتاه، یا قد بلند ولی زیبایی چهره نداره یااااا همینجور بگیر کلا همه ی ملاک های زیبایی رو خدا به یه نفر نداده پس باید بگیردی ملاک زیبایی خودتو پیدا کنی و قدرشو بدونی

چقدر خودکم بین هستی..حالا به غیر از ظاهر که خودشونم توش دخالت نداشتن هنرهای دیگشون چیه؟؟  

خودکم بینی رو آره قبول دارم ولی خدایی چشماشون خیلی قشنگه.من چشم و ابروم کاملا مشکیه

هنر دیگه شون هم والا هیچی 🤣

خدا هر کسی رو یه جور افریده، منکه هر کسی و میبینم یا خوش اندام و زیباست و قدش کوتاه، یا قد بلند ولی ...

نمیدونم از دید هر کسی زیبایی متفاوته ولی واقعا من تو فامیلای شوهرم زنا و دخترای زیبایی دیدم که هیچ جا ندیدم.

نمیدونم از دید هر کسی زیبایی متفاوته ولی واقعا من تو فامیلای شوهرم زنا و دخترای زیبایی دیدم که هیچ ج ...

چقدرم خوب اصلا ادم خلقت خدا رو میبینه کیفم میکنه ولی خودتو با کسی مقایسه نکن عزیزم