2777
2789
عنوان

خواستگار خواهرم

241 بازدید | 19 پست

دوستان واسه خواهرم ی خواستگار پیدا شده.

پسره سواد نداره، خونه شون تو روستاس، ۵تا بچه ن...پسره هم خیاطی میکنه، هم بساط تو بازار روز میزنه، ماشینم داره...به خواهرم گفته باید بیای روستا زندگی کنی، خواهرم لیسانس داره، یک شرکت نیمه وقت مشغول کاره ...شما بودین قبول میکردین یان ؟ 

خانواده ش کامل سنتی ن ....نمیدونم خواهرم میتونه بره روستا یان مشکل ایجاد نمیشه براش؟ 

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرگز هرگز 

مگه ادم قحطه؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

وا مگ رو دستتون مونده

اون باید هم محله ای خودش و بگیره

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
خواهرت یعنی مشکلی نداره وقتی خودش لیسانس داره و شاغله ؟

والله از ترس اینکه سن ش داره میره بالا، میگه کاچی بهتر از هیچی، ولی پسره بهش گفته، حق کار کردن نداره، ته تهش گفته، تو خونه باید خیاطی کنی،ولی خوب خونه داره، ماشینم داره، ولی خوب باید چشم بزار روی مدرک ، درس، شغل ش...

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
من خودم رو گذاشتم جای خواهرت از حرف مردم تا نیازای خودش و ....  اما اصلا یارو مناسب نیست حیف م ...

داداشم همش بهمون میگه سن تون رفته بالا، ترشیده شدین هرکاری می کنیم میگه همسن شما مادر بزرگ شدن،

خواهرم میگه حداقل میرم جایی که قدرمو بدونند، حداقل بهم منت نزارن....

داداشم همش بهمون میگه سن تون رفته بالا، ترشیده شدین هرکاری می کنیم میگه همسن شما مادر بزرگ شدن، خوا ...

دقیقا میفهمم خانوما یا مردای فامیلو دیدم که چقدر حرف میخورن که برای زن خیلی سنگین ترم هست انصافاً ...

کسی درک نمیکنه خیلی موقعیت سختیه

اما ببین همه تو خاستگاری بهترین تصویرو از خودشون نشون میدن ، این پس فردا یه طوری خدای نکرده میشه خواهرت میگه کاش حرفای داداشمو تحمل میکردم .

دقیقا میفهمم خانوما یا مردای فامیلو دیدم که چقدر حرف میخورن که برای زن خیلی سنگین ترم هست انصافاً .. ...

میگه دیگه بریده م ، خودم کار میکنم، خرج خودم میدم حرف میشنوم، میگه: دخترای مردم میرن سفر، من میرم سرکار آخرشم بهم میگه ویلان، میگه : حالا یکی پیدا شده، میگه بیا زندگی کن، تو خونه خیاطی کن ...میگه ، 

میگه دیگه بریده م ، خودم کار میکنم، خرج خودم میدم حرف میشنوم، میگه: دخترای مردم میرن سفر، من میرم سر ...

آخه مردی که میگه بشین خونه نهایتا خیاطی کن بهش میخوره تفریح و سفرو زهرمار کنه بعد روستا زندگی کردن اصلا تو این دورو زمونه آسون نیست و جالبم نیست

آخه مردی که میگه بشین خونه نهایتا خیاطی کن بهش میخوره تفریح و سفرو زهرمار کنه بعد روستا زندگی کردن ا ...

اره به هیچ عنوان شهر نمیاد، چون اونجا داره خونه میسازه و کلی خرج کرده، بعدش دیگه کسی تو روستا خونه اجاره نمیکنه، البته روستاشون باشهرمون بیست دقیقه فاصله داره،