وقتی انسان ها میمیرن بعد مرگ میرن برزخ بعد برزخ میشه قیامت یعنی انسان جاودانه زندگی میکحع خواستم بدونم حیوانات هم مثل انسان دنیای بعدی دارن؟ وقتی حیواناا بمیرن دنیای بعدی دارن؟
نه حیوونا بهشت و جهنم ندارن چون اختیار ندارن کلا زندگیشون غریزیه کاری به غیر غریزه نمیکنن ما چون اختیار داریم بین خوب و بد انتخاب کنیم بهشت و جهنم داریم
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
حیوونایی که تو برزخ هستن هم ادمای گناه کارن به شکل حیوون مثلا یه سری خر هستن آدمای وحشی بودن که داد میزدن یا مار هستن آدمایی که زخم زبون زدن ادمای حرام خوار شبیه خوک هستن و کلی چیز دیگه
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
این دنیا احساس زنده بودن میکنن نمیشه که بعدمرگ برای همیشه دیگه نباشن
پس همش
ون میرن بهشت چون گناه نمیتونن بکنن
یه جایی خوندم نوشته بود حیونام اگه همدیگرو اذیت کرده باشن مثلا شاخ یکیو شکونده باشن یایکیشون خراش برداشته باشه به همون اندازه قصاص میشن ولی بعدش دیگه به خاک رویگردان دیگه وجود ندارن