2777
2789

با نامزدم خوبیم مشکلی نداریم

من هرچی میشه حتی کوچیک ترین چیزا رو بهشون میگم 

فکر میکردم ایشونم مثل منن تا اینکه امروز از ساعت ۱تا پنج نموند و نگران شدم هی زنگ میزدم جواب نمیداد تا اینکه همکارش جواب داد و گفت بیهوشه اومده برای اندوسکپی😐بعد زندایش میشه فامیل ما 

من با دختر دایی ش حرف زدم زدم زیر گریه گفتم چطوری همچین چیزی به من نگفته ،گفتش میگم به مامانم بهت زنگ بزنه تو گریه نکن

مامانش بهم زنگ زد 

گفتش تینا این پسره تفلک خجالتیه منم گفتم یعنی چی چرا نباید به من بگه گفتش باید یادش بدی بهت همه چیو بگه 

حتی مادرشم خواسته بیاد گفته نیا 

دوستان بعد اینکه به هوش اومد بهم زنگ زد گفتم خوبی ؟میگفت من چیزیم نیست فقط خواب بودم😔واقعا اعصابم خورده بهم بر میخوره این رفتار رو داره 

هرچقدر هم بهش میگفتم من در جریانم میدونم رفتی برای اندو میگفت نه من خواب بودم زنداییم اشتباهی به تو گفتم

اعصابم خورد هاین حتی گردن نمیگرفت و میگفت اگه هی بپرسی عصبانی میشم از خودت چه خبر چیکار میکنی…

چیکار کنم تروخدا راهنمایی کنید منو

پنهان کاری با خجالتی فرق دارا

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیب بوده حالادقبلش خجالت بوده بعدش که دیگه فهمیدی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پنهان کاری با خجالتی فرق دارا

به نظر پنهان کاری نمیاد 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
به نظر پنهان کاری نمیاد 

پنهان کار ک هیچ دروغم گفته بعدش

میگ زن داییم اشتباه بتو گفته 

من خاب بودم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چه عجیب غریبه. یعنی یه تصادف بکنه برمیگرده میگه نه چیزی نبود خوردم زمین؟!! البته خوبه نمیخواد مزاحم ...

کلا این مدلیع 

تا بخوای بم توجه میکنه نمیزاره چیزی کم باشه ولی برا خودش چیزی پیش میاد من میخوام توجه کنم نمیزاره😣نمیدونم چیکار کنم تروخدا 

حتی میگه قطع میکنمااا اگه هی بپرسی پس کم بپرس

خب چیکار کنم نگرانم 

دقیقا منم مشکلی برام پیش میاد خودش بدتر نگران میشه

دوستان این پسر این مدلیه فکر میکنه این شکلی مزاحم من میشه یا دوست نداره کسی رو به زحمت بندازه یه چیز خیلی عجیب غریبی هست من دوس ندارم این جوریه تروخدا راهکار بدین

پنهان کار ک هیچ دروغم گفته بعدش میگ زن داییم اشتباه بتو گفته  من خاب بودم

ببین اگه پنهان کادی بود بعدش سعی میکرد توجیهه کنه‌کارش رو 

این یه علت دیگه داره 

نامزدت مثل منه اعتماد به نفسش پایینه سعی کن اگه کاری براش میگنی سرش منت نزارزی

به خدا صدبار گفتم من وظیفمه الان پیشت باشم نکن اینجوری

بدم میاد دیگه داره بهم برمیخورع 

میگم همه چیزش خیلی خوبه ولی این رفتارش جوریه حس بدی بهم میده