2777
2789
عنوان

خواص دمنوش های گیاهی

42 بازدید | 6 پست

سلام. من چند سال هست مشکل بارداری دارم. پلی کیستیک و اندومتریوز دارم. بدون دارو پریود نمیشم.

تو نت چیزهای مختلفی خوندم. ولی نمیدونم کدوم بهتره و چه زمانی باید مصرف بشه اگر کسی استفاده کرده و تجربه داره بهم کمک کنه

پیاز درمانی، دمنوش هویج و انجیر ، دمنوش تخم هویج ، عرق فراسیون، عرق بومادران، عرق رازیانه، بابونه، ژل رویان

همزمان دارم سعی میکنم غذا های سرد هم نخورم. بادکش هم میگن خوبه ولی بلد نیستم کجا باید زد.

و اینکه برای تقویت آقایون چیزی سراغ دارید؟!

لطفا هرکس میتونه کمک کنه

در مورد این رو میدونم که به کمرت کمربند پشمی ببند از اون قهوه ای ها،پاهاتم گرم نگه دار و جوراب پشمی بپوش

مایعات زیاد استفاده کن

و تاکیدا هر چیزی که صنعتی هست مثل کنسرو و خوراکی های فرآورده رو اصلا و اصلا مصرف نکن

موقع پریودم روی پد بهداشتی حتما یه پارچه ی تمیز اتو کشیده بزار

در مورد این رو میدونم که به کمرت کمربند پشمی ببند از اون قهوه ای ها،پاهاتم گرم نگه دار و جوراب پشمی ...

از بچگیم همیشه دست و پام سرد بوده. مرسی سعی میکنم پیشنهادتون را انجام بدم و کمر و پاهام را بیشتر گرم نگه دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم ها که تجربه دارید خواهش میکنم کمکم کنید. پنج سال منتظرم دیگه روح و روان برام نمونده. به هر چیزی چنگ زدم برای یخ ذره امید. 

کیا با دارو گیاهی موفق شدن. من ای وی اف هم کردم ولی ...

خدا دل همه را شاد کنه. لطفا هرکس میتونه کمکم کنه خواهشا