2777
2789
عنوان

هزینه ها دوران عقد

423 بازدید | 46 پست

دوماهی هست که عقد کردیم و تو این مدت چیزی از همسرم نخواستم که برام بخره 

خودش اصلا تا به حال به روی خودش نیاورده که مثلا دیگه خرجت با منه یا بیا بهت پول بدم یا...

البته همیشه میگه چیزی نمیخوای برات بخرم و منم روم نمیشه بخوام خواسته هامو بگم یه جورایی به غرورم بر میخوره

حالا هم که نزدیک عیده و هیچی خرید نکردم البته مامانم میگه خودم برات همه چی میخرم و تا هنوز خونش نرفتی نمیخوام برات خرج کنه

ولی خب خودم دوست داشتم که اون بگه بیا بریم خرید و اینا..

به نظرتون اصلا درسته اینکه بخوام از اون خرجی بگیرم یا اینکه برام خرید کنه یا نه؟ 

چه جوری بهش بگم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درسته ولی خب احتمالا نمیدونه که باید بهت بگه و به این مسئله فکر نکرده.

منم همین فکرو میکنم آخه میگن به مردا باید گفت وگرنه اونا متوجه خواسته هامون نمیشن

خب چه جوری بهش بگم روم نمیشه😢

چی بگه چه نگه اصلااااا برات مهم نباشه ولی ببین خسیس نباشه تا توی عقدی 

ولی خجالت بزار کنار و ازش بخواه و همه چی بخواه زن بقول معروف بسازی نباش زنه که مرد تربیت میکنه و یادش میده همه چیو اموزه های قدیمی که میگن پس انداز کنزد و فکر زندگی و ... بش حد تعادلش خوبه 

یادت باشه زنی که خرج داره ارجم داره 

از همین الان عا تش بده 

اگه گفت فلان چیز برات بخرم یا بریم رستوران و ... با ذوق همشووووو قبول کن و نه نیار

عزیژم اگه از نظر قانون بخوام جواب بدم 

دوران عقد چون دختر در منزل پدرش هست و رابطه زناشویی ندارندو کار در منزل انجام نمیده ، پس نفقه بهش تعلق نمیگیره 

ولی همسرت باید برات عیدی بیاره دیگه ک شامل لباس و ..میشه

با این ترفند پیش برو 

بهش بگو بیا بریم بیرون ،میخوام خرید کنم دوست دارم با سلیقه تو باشه عشقم 

بعد پولی که مامانت قراره بهت بده رو بزاز تو کیفت هر وقت خرید کردی با دست خودت کارت و بده فروشنده بعد ازش بگیر بزاز تو کیفت ،کارتتو یه وقت ندی دست همسرتون اون بکشه هااا خودت میدی فروشنده کارت بکشه ،خودتم از دست فروشنده بگیر بزاز تو کیفت ،همینجوری خرید کنین

با این کار شاید به غرورش بر بخوره بگه کارتتون بزاز تو کیفت من حساب میکنم 

منم عقدم همه هزینه هام پای شوهرمه عزیزم بهش بگو وظیففشه شوهرته باید برات خرج کنه اینجپری عادتش بده وگرنه تو زندگی هم برین خسیس میشه

اعتقاد ب هیچ نوع تعصبی من آزادم🌱⭐
عزیژم اگه از نظر قانون بخوام جواب بدم  دوران عقد چون دختر در منزل پدرش هست و رابطه زناشویی ندا ...

اصلا درست نیست.

از نظر قانونی حتی اگر رابطه هم نداشته باشن این خانوم حق حبس داره و هم نفقه هم مهریه بهش تعلق میگیره

کار خونه قضیش جداس و اصلا نفقه برای کار خونه تعلق نمیگیره و پول اون جداس