2777
2789

من خودم شاغلم نیازی ندارم به پول شوهرم ولی ماهانه ازش پول میگیرم نمیخام بد عادت شه ولی اگه بخوایم خونه و ماشین و…بخریم با کمک همدیگه میخریم 

شما از شوهراتون چقد میگیرید ماهانه

گاهی هیچی گاهی کم گاهی زیاد .

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیگیرم ولی خودش با اصرار میده

رقم متغیره

زیر ۳ نیست

ولی تا ۱۰ هم رفته

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

نمی گیرم خودم خوشم نمیاد ولی از اونور تو کارای خونه نصفش رو انداختم گردنش که راحت باشم.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

منم سوالم این هست 

اخه یکی تو فامیل بود زنه خونه ماشین همه چیز خرید مرده با همون ماشین زن بلند کرد و بهش خیانت کرد یکی دیگه هم همین جا زنه پرستار با پول خودش خونه خریده بود مرده زن برده بود خونه

والا مردا اگر از لحاظ مالی خرج نکنن اون انرژی مردونه و حس حمایت گرانشون واسه یکی دیگه گل می کنه 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
منم سوالم این هست  اخه یکی تو فامیل بود زنه خونه ماشین همه چیز خرید مرده با همون ماشین زن بلند ...

دقیقا منم خیلی دیدم واسه همونه هرچی میخام بهش میگم ک وظیفش یادش نره

رقم ثابتی نمی‌گیرم ولی هر وقت پول بخوام کارتش در اختیاره 

خودم خرج خاصی ندارم و همین که ازش پول نمیگیرم باعث شده هر وقت میگم پول چند برابر برام بریزه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خرج اونم من میدم😄 البته بخاطر اینکه مجبور شد کل حقوقش سرمایه گذاری کنه که نصفشم به اسم منه. کل حقو ...

اشکال نداره عوضش جای دیگ سرمایه گذاری کرده خب زندگی مشترکه دیگه