2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 48 پست
واسه منم نشون نداد اما موقع سقط از اون چیزی که از بدنم خارج شده بود عکس گرفتم و نشون دکتر دادم گفت ب ...

کاش برای منم داخل رحم باشه حتی اگه سقط بشه

به توکل نام اعظمت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پریود نمیشم چندساله میترسم مشکل داشته باشم برای حاملگی دکترم رفتم نمیدونن علتش چیه

امیدوارم مشکل همه حل بشه و همه اونایی که ارزو دارن صاحب بچه بشن 

هرکس یه جور درگیر زندگیه دیگه😔

به توکل نام اعظمت💚
انشالله عزیزم❤️ استرس نداشته‌ باش و بسپار به خدا

چاره ای ندارم توکل به خودش 

باید دوروز دیگه دوباره برم ازمایش بتا بدم و بعد برم پیش دکترم 

به توکل نام اعظمت💚
من جراحی کردم . لوله رو هم از دست دادم. 

چرا عزیزم دیر متوجه شدی؟؟؟درد زیاد داشتی یا مثل من قابل تحمل بود؟؟؟بعد مگه نمیگی بتا۱۵۵بود بااین بتا که لوله از بین نمیره اخه توده کوچیکه خودش معمولا دفع میشه

به توکل نام اعظمت💚
توکل بر خدا ...خدا از دهنت بشنوه  الان تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود گاهی بتا بالا ربطی بع بار ...

بارداری بابا نگران نباش منم شوهرم واریکوسل داشت اصلا گمونم نمیرفت باردار بشم طبیعی دقیقا زمانی که تصمیم گرفتم دیگه دکتر نرم چهارماه بعدش حامله شدم ی دختر خوشگل الانم ۴ سال و ی ماهشه

۵هفته ...تو سونو هم  ساک حاملگی نه داخل و نه خارج رحم دیده نشد تازه ضخامت رحمم نرمال بود درصورت ...

سنوی، معمولی نشون نمیده که باید سنو واژینال بشی

من بارداری خارج رحم داشتم زیاد پیگیر نشدم یه روز آنقدر درد کشیدم تا بیهوش شدم بردنم بیمارستان لوله ی راستم ترکیده بود مثل سزارین شکمم رو پاره کردن لوله ام رو برداستن

چرا عزیزم دیر متوجه شدی؟؟؟درد زیاد داشتی یا مثل من قابل تحمل بود؟؟؟بعد مگه نمیگی بتا۱۵۵بود بااین بتا ...

خودش دفع نمیشه بزرگ و بزرگ تر میشه آخرش می ترکه اگه خدای نکرده دیر بشه منجر به مرگ هم میشه

سنوی، معمولی نشون نمیده که باید سنو واژینال بشی من بارداری خارج رحم داشتم زیاد پیگیر نشدم یه روز آن ...

من امروز خونریزی داشتم دقیقا مثل پریودی های قبلیم رفتم از بتا دادم از دیروز که۲۱۴بود رسیده بود به ۷. رفتم دکترم گفت احتمالا داخل رحمی بوده و لقاح ضعیف بوده خودش از بین رفته 

اما برای خودم جای تعجبه که چرا خونریزیم مثل پریودی عادیه مگه نباید یکم بیشتر باشه و توده و اینا خارج بشه؟

به توکل نام اعظمت💚
بارداری بابا نگران نباش منم شوهرم واریکوسل داشت اصلا گمونم نمیرفت باردار بشم طبیعی دقیقا زمانی که تص ...

همسرتون قبل عمل تعداد و تحرک اسپرمش چقدر بود و بعد عمل چقدر شد؟؟ما میترسیم عمل بدتر بکنه وضعیت اسپرمو

به توکل نام اعظمت💚
بارداری بابا نگران نباش منم شوهرم واریکوسل داشت اصلا گمونم نمیرفت باردار بشم طبیعی دقیقا زمانی که تص ...

راستی دخترتم خدا حفظش کنه😍😍

به توکل نام اعظمت💚
همسرتون قبل عمل تعداد و تحرک اسپرمش چقدر بود و بعد عمل چقدر شد؟؟ما میترسیم عمل بدتر بکنه وضعیت اسپرم ...

تحرک و اینارو عددشو یادم نیس گاخه مال ۵ سال پیش ایناس.ولی میدونم تعداد اسپرم با شکل خوب و سالم پایین بود تحرک رو به جلو خیلی کم و کلا ضعیف بود