سلام کسی بوده که بتاش ۲۰۰باشه و کلا باردار نباشه یعنی بارداری سالم و خارج رحم و پوچ ؟؟؟من بتام بعد ۴۸ساعت از ۲۰۰رسید به ۲۱۴ با توجه به علائم دیگم مثل لکه بینی و درد یه طرفه شکم به احتمال زیاد خارج رحمیه ...این خیلی ناراحت کننده ست ولی از طرفی ام چون همسرم مشکل شدید تو اسپرمش داره و شانس بارداری طبیعی پایین و حتی صفره ، اگه بارداری خارج رحمی هم باشه باز جای امیدی به بارداری طبیعی هست ولی جایی خوندم بالا بودن بتا همیشه هم ربطی به بارداری نداره تو یه سری از شرایط مثل سرطان هم عدد بتا ممکنه بالا بره
میدونم قطعا بارداری سالمی نیست ناراحتم ولی از یه طرفم میگم وقتی باردار شدم حتی وقتی خارج رحمی بوده ی ...
عزیزم دقیقا شرایط شما رو داشتم
یعنی آزمایش بتا بارداری رو نشون میداد اما عددش خیلی کند بالا میرفت.از طرفیم داخل سونو واژینال و شکمی هیچی دیده نمیشد تا اینکه اوایل هفته ششم به خونریزی افتادم و سقط شد
عزیزم دقیقا شرایط شما رو داشتم یعنی آزمایش بتا بارداری رو نشون میداد اما عددش خیلی کند بالا میرفت.ا ...
خدا کنه حداقل خارج رحمی نباشه ....من الان امیدوارم که چون یه بار طبیعی باردار شدم پس دوباره احتمالش هست اخه همسرم مشکل اسپرمش زیاده وگفتن طبیعی باردار نمیشین
الان تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود گاهی بتا بالا ربطی بع بارداری نداره تو یه سری مواردم بالا میره ...من الان ترسم از اینه که کلا بارداری نباشه حتی به خارج رحمی ام راضی ام چون نشون میده تونستم طبیعی باردار شم
برای من تو ۴۸ساعت فقط ۱۴تا بالا رفت از امروزم لکه بینی دارم البته خیلی کم....پس چرا برای منو نشون نداده؟ممکنه دستشگاهشون ضغیف بوده باشه و توده کوچیک و نشون نداده باشه؟