2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم قطعا بارداری سالمی نیست ناراحتم ولی از یه طرفم میگم وقتی باردار شدم حتی وقتی خارج رحمی بوده ی ...

عزیزم دقیقا شرایط شما رو داشتم

یعنی آزمایش بتا بارداری رو نشون میداد اما عددش خیلی کند بالا میرفت.از طرفیم داخل سونو واژینال و شکمی هیچی دیده نمیشد تا اینکه اوایل هفته ششم به خونریزی افتادم و سقط شد

عزیزم دقیقا شرایط شما رو داشتم یعنی آزمایش بتا بارداری رو نشون میداد اما عددش خیلی کند بالا میرفت.ا ...

خدا کنه حداقل خارج رحمی نباشه ....من الان امیدوارم که چون یه بار طبیعی باردار شدم پس دوباره احتمالش هست اخه همسرم مشکل اسپرمش زیاده وگفتن طبیعی باردار نمیشین

به توکل نام اعظمت💚
مطمئن باش میتونی طبیعی باردار بشی

توکل بر خدا ...خدا از دهنت بشنوه 

الان تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود گاهی بتا بالا ربطی بع بارداری نداره تو یه سری مواردم بالا میره ...من الان ترسم از اینه که کلا بارداری نباشه حتی به خارج رحمی ام راضی ام چون نشون میده تونستم طبیعی باردار شم

به توکل نام اعظمت💚
خدا کنه حداقل خارج رحمی نباشه ....من الان امیدوارم که چون یه بار طبیعی باردار شدم پس دوباره احتمالش ...

وقتی داخل سونو واژینال چیزی نشون نداده احتمال خارج رحمی بودنش خیلی کمه

آره نگران نباش انشالله دوباره باردار میشی اونم طبیعی و سالم❤️

وقتی داخل سونو واژینال چیزی نشون نداده احتمال خارج رحمی بودنش خیلی کمه آره نگران نباش انشالله دوبار ...

اخه داخل رحمم نشون نداد یعنی پس کلا باردار نیستم؟

به توکل نام اعظمت💚
۱۵۵ دیر بالا می‌رفت. من لکه بینی داشتم .

برای من تو ۴۸ساعت فقط ۱۴تا بالا رفت از امروزم لکه بینی دارم البته خیلی کم....پس چرا برای منو نشون نداده؟ممکنه دستشگاهشون ضغیف بوده باشه و توده کوچیک و نشون نداده باشه؟

به توکل نام اعظمت💚
توکل بر خدا ...خدا از دهنت بشنوه  الان تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود گاهی بتا بالا ربطی بع بار ...

منم پریود نمیشم چندساله

میترسم مشکل داشته باشم برای حاملگی

دکترم رفتم نمیدونن علتش چیه