سلام کسی بوده که بتاش ۲۰۰باشه و کلا باردار نباشه یعنی بارداری سالم و خارج رحم و پوچ ؟؟؟من بتام بعد ۴۸ساعت از ۲۰۰رسید به ۲۱۴ با توجه به علائم دیگم مثل لکه بینی و درد یه طرفه شکم به احتمال زیاد خارج رحمیه ...این خیلی ناراحت کننده ست ولی از طرفی ام چون همسرم مشکل شدید تو اسپرمش داره و شانس بارداری طبیعی پایین و حتی صفره ، اگه بارداری خارج رحمی هم باشه باز جای امیدی به بارداری طبیعی هست ولی جایی خوندم بالا بودن بتا همیشه هم ربطی به بارداری نداره تو یه سری از شرایط مثل سرطان هم عدد بتا ممکنه بالا بره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم با توجه به اینکه بعد از ۴۸ساعت عدد بتا بالا رفته اما کم،احتمالا بارداری اما بارداری سالمی نیست ...
میدونم قطعا بارداری سالمی نیست ناراحتم ولی از یه طرفم میگم وقتی باردار شدم حتی وقتی خارج رحمی بوده یعنی اسپرمی بوده که تونسته خودشو برسونه به تخمک و ممکنه دوباره طبیعی باردار شم