2777
2789

من تو عقد هستم تقریبا هر هفته سر یه چیز الکی بگو مگو داریم . دعوا هم ماهی یه بار . 

من زندگیمو خیلی دوس دارم  نمیخوام خراب بشه . 

ببینید موضوع بحث هامون هم خیلی کوچیکه مثلا شوهرم از پرده ای ک مادرم زده ایراد گرفت بهش گفتم خب خودتون میومدید میزدید ولی بعدش اومدم کنارش خوابیدم 

بعد دیگه اون کوتاه نیومد و تبدیل ب جنگ شد و داد و بیداد

کلا همسرم خیلی داد و بیداد میکنه . 

شاید شروعش با من باشه ولی همسرم تبدیلش میکنه به جنگ و خونریزی

خانم های متاهل و با تجربه راه حلی دارید ؟ چیکار کنم ؟ خیلی میترسم زندگیم خراب بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو مشاوره تا شوهرت هم بیاد

ازالان کوتاه نیا بلکه سعی کن درستش کنی

شوهرمنم خیلی دعوایی بود هرچیزکوچیکی رو انقدر کش میدااد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

کوتاه بیا عزیزم خودت اون هر چی گفت تو چیزی نگو تا به مدت اون خودش وقتی ببینه عکس العمل نشون نمیدی اونم دیگ دعوا رو ادامه نمیده و شروع نمیکنه کلا سعی کن یه مدت به همه چی بیخیال بشی و آروم باشی

ی کانال دارم تو ایتا لینک میزارم دوست داشتی عضو شو خیلی کمکت میکنه ی عمر منو دعااا میکنی شک نکن عزیزم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
یه بار سکوت کن🙃 مطمئن باش هیچ جنگی اتفاق نمیوفت

همون موقع ک حرف خوبی بهم نمیزنه دوس دارم جوابش رو بدم دلم خنک بشه 

ولی اون میگه من منظوری نداشتم چرا سریع واکنش نشون میدی