2777
2789
عنوان

چرا میکروی ابروم اینطوری شده😢

152 بازدید | 27 پست

میکرو با دستگاه انجام دادم،تاج ابروم از اول رنگش تفاوت داشت...گفت درست میشه ....باید ترمیمم بیای

رنگش درست میشه؟؟

❤️همسرم و دخترم و پسرم همه دنیای من هستن❤️خدایا خودت پشت و پناه لحظه به لحظه زندگیشون باش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خراب کرده کلا

من یجارفتم پارسال۳تومن دادم تمام خانوادم میرم یکساله ترمیم زدم  ونمیخوادتا۴سالم شایدبیشترمیمونه اینارتگای ایرانی  میزنن وکلاناشیه مشخصه

من انقدرجاهارفته بودم خراب کردن الان یکساله هیچی ب آبروم نمیزنم رنگشم ثابت مونده ک هیچکس دیگ قبول ندارم

رنگ ولایتhaircolorist
عجیبه نباید اینجوری بشه  من شغلم همینه همچین چیزی تاحالا اتفاق نیفتاده مگر اینکه یهو رنگشو عوض ...

هون موقع که زد یه ابروم تاجش رنگش فرق میکرد

ممکنه به خاطر کم کاری تیرویید باشه؟چون تیرویید دارم

❤️همسرم و دخترم و پسرم همه دنیای من هستن❤️خدایا خودت پشت و پناه لحظه به لحظه زندگیشون باش🙏
خوب انجام نداده خطا بالا پایینه و ظریف نیست چقدر ازت گرفت؟

۱۱۰۰

با دستگاه برقی

ماندگاری ۴_۵ساله

۴۰۰ هم ترمیم باید بدم

هون موقع که زد یه ابروم تاجش رنگش فرق میکرد ممکنه به خاطر کم کاری تیرویید باشه؟چون تیرویید دارم

نه عزیزم کم کاری تیروئید باعث میشه ماندگاری کمتری نسبت ب بقیه افراد داشته باشی نه اینکه تاج ابروت یه رنگ دیگه بشه

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
نه عزیزم کم کاری تیروئید باعث میشه ماندگاری کمتری نسبت ب بقیه افراد داشته باشی نه اینکه تاج ابروت یه ...

الان به نظرتون این چرا اینجوری شده؟؟