2777
2789
عنوان

بارداری

93 بازدید | 14 پست

بچها کسی بوده اوایل بارداری آسپرین بخوره و خونریزی کنه وسقط شع

من یروز درمیون میخورم بازم میترسم ۵ هفتمه 

الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نمیدونم والا

ببخشید تو تاپیکت سوال میپرسم

بچه ها من حدودا25روز‌پیش زایمان کردم

حدودا ده روز خونریزیم قطع شد و‌دیگه نداشتم الان دوباره خونریزی کردم میترسم..کسی میدونه چرا

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
عزیزم شما چندروز بعداز ازادسازی فهمیدی بارداری و چه علائمی داشتی؟ من امروز ۱۳ روز میگذره از امپول ...

اشکال نداره چه آمپولی زدی؟ من این ماه ، هاش ام جی و لتروزول و ای پی ۶ استفاده کردم فردا نوبت سنو دارم ببینم فولی دارم یا نه، انشاءالله خدا کمکت میکنه و دامنت به زودی سبز میشه البته زود بیبی زدی باید صبر کنی ۱۶ یا ۱۷ روز بگذره عزیز.

عزیزم شما چندروز بعداز ازادسازی فهمیدی بارداری و چه علائمی داشتی؟ من امروز ۱۳ روز میگذره از امپول ...

۱۳ روز بعد ارادسازی هاله انداخت فرداش دیگ‌مثبت شد وپرنگ میشد

من تازه ۵ یا ۶ هفته ام هم آسپرین هم هپارین میزنم سقط ربطی به اون دارو ها نداره خون و رقیق میکنه

شما غلظت خون داری؟

من دوهفته قبل بارداری ازمایش دادم ندارم

اشکال نداره چه آمپولی زدی؟ من این ماه ، هاش ام جی و لتروزول و ای پی ۶ استفاده کردم فردا نوبت سنو دار ...

امپول hmg ام زدم گلم فولیکول ۱۷ داشتم ازادسازیhcg زدم

اخه همه میگن زودبزنی ممکنه مثبت کاذب شه

یعنی ممکنه الان منفی باشه چندروز دیگه مثبت؟؟

ایشالله توام زودی جواب بگیری خدا به هممون نی نی سالم بده

میشه دعاکنی خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهم بده🥺❤️🥲