2777
2789
عنوان

مقایسه ی درامد با دیگرون

97 بازدید | 4 پست

شماهم خودتونو با بقیه مقایسه میکنید؟ بخصوص درمورد پول؟

من وقتی خودمو مقایسه میکنم خیلی حالم بد میشه و باعث میشه هیچکدوم از دارایی هامو که شاید برای بقیه ارزو باشه نبینم

من میگم خدا به هرکسی به اندازه ی خودش روزی میده..و این بستگی به دل ادم، درست کار بودن،مصلحت ادم، تلاش ادم و خیلی چیزای دیگه داره

بنظرم ادم باید تلاش خودشو بکنه و به بقیه چیزا فکر نکنه و خودشو با بقیه مقایسه نکنه

خدا به وقتش اگر تلاش کنی و به صلاحت باشه، بهت اونقدر میده ک بی نیاز بشی

مقایسه خودمون با حرفای بقیه(که اونم راست و دروغشو خدا میدونه) فقط ادمو افسرده میکنه بیخودی

یکی از فامیلای  نزدیکمون تو بازار ارز دیجیتال ، بورس ،...حسابی وضع مالیش عالی شده 

خدا رو شکر ولی بدیش اینه هر چی خدا بهش مال میده هی پزش بیشتر میشه و عمدا دل میسوزونه 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از فامیلای  نزدیکمون تو بازار ارز دیجیتال ، بورس ،...حسابی وضع مالیش عالی شده  خدا ...

وای منم یکی از اطرافیان خیلیی نزدیکم اینجوریه

و جالب اینه که اون مال چندانی نداره، فقط ظاهر زندگیشو ساخته و مدام درحال پز دادنه

رفتیم خونش مهمونی، یه خانومی رو برای کمک خونه اوورده بود، از قصد طرفو تا شب نگه داشته بود که ما ببینیم این خدمتکار میاد خونش

حالم بهم میخوره ار همچین ادمایی

وای منم یکی از اطرافیان خیلیی نزدیکم اینجوریه و جالب اینه که اون مال چندانی نداره، فقط ظاهر زندگیشو ...

بیخیال محل نده 

راستش من که خیلی از ایشون فاصله گرفتم چون این که هنر خودش نبوده بلکه توانایی همسرش بوده که  تو ده سال از پایین شهر رفته بالا شهر و ماشین  خارجی  ..... خریده 

از همه اینها گذشته ادمهای اصیل هیچ وقت پز مادیات رو نمیدن 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱