2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید😭😭

220 بازدید | 9 پست

دوستان من با پسری توی رابطم قصدمون جدی بود ولی خیلی مشکلات خانوادگی داره میگه اگه باهم باشیم نمیتونیم ازدواج کنیم میخوام مجرد بمونم تا آخر عمرم من چیکار کنم لطفا نگید بکش بیرون بهم‌راه حل بدید چون مطمئنم دوستم داره و واقعا مشکل داره

عزیزم وقتی مشکل داره وقتی تو سختیه کنارش بمون اون الان به تو نیاز داره اگه ولش کردی و شرایطش جور شد به تو چه نیاز داره ؟؟ شاید شرایطش رو نداره نمیخواد تورو امیدوار کنه و شاید شرایطش جور شد بهت پیشنهاد ازدواج بده نمیدونم ولی من اینجوری فکر میکنم ما که از دل کسی خبر نداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ازدواج بزور نمی شه که اگر نظرش اینه دیگه کاریش نمی شه کرد . به هر حال زیاد تو هم خودت و مشتاق بنظ ...

اصلا مشتاق نشون ندادم گفتم حتی بدون ازدواج میخامت میگه نمیخام ب پای من بسوزی توام باید زندکی کنی

خیلی دوسش دارم خیلی بنظرت چیکار کنم واسش که به چشمش‌بیاد

همین که تو سختیا کنارش بمونی و منت موندنت سرش نزاری خودش خیلیه همیشه دلگرمیش باش خیلی خودتو جلوش سبک نکن و زیادی غرور به خرج نده البته نمیگم غرور نداشتع باش چون غرور خوبه ولی جوری نباش که بخاطر غرور یوقت نتونی بهش بگی دوسش داری یا چیزی 😂

اصلا مشتاق نشون ندادم گفتم حتی بدون ازدواج میخامت میگه نمیخام ب پای من بسوزی توام باید زندکی کنی

نمی دونم والا ولی خب این مردا بعضی موقع ها یه چیزی برا خودشون می گن بنظرم یه مدت که تنها باشه بیشتر و منطقی تر فکر می کنه بعد می تونم بپرسم چه مدتیه با همید؟