2777
2789

خانما توورو خدا بیاین خیلی احتیاج ب راهنمایی درست دارم یه پیجی تو این ستا دنبالم میکنم برای این اقای دکتر هستن ک خودشون از تبریز هستن ولی بعضی شهرامطب دارن و غیر حضوری هم ویزیت میکنن ۲۴۰ تومن برا ویزیت غیر حضوری دادم و بعد چن کلمه حرف گق یک مکمل برات میفرستم ب قیمت دو میلیون ۴۰۰ پرداحت کنید تا بفرستم یکمم جوابای سربالا میدا و همش میگه هزینه رو پرداخت کنید بعد تو واتس اپ هم همش اصرار میکرد ک عکس بدین تابفهمم توده های چربی کحاهای بدن پخشن    

اسم مکملی ک میخاد بفرسته کنتراو هست کسی اطلاع داره از این مکمل یا از این دکتر چیکار کنم تو رو خدا اگ میدونید بیاین بگین 😢😢😢😢 جواب بدین دیگ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکیو میشناسم که خیلی چاق بود و بعد از زایمانش هم چاقتر شد خیلییییی ولی الان عین باربیه با اینکه چهل و خوردی سنشه. ی مشاور تغذیه معتبر گرفت و برنامه غذاییشو درست کرد لاغر شد عالی شد. مشاورش رو نمیشناسم و در دسترس نیست حالا خودت یکیو پیدا کن ولی درکل چندتا توصیه بهش کرد که خیلی کارساز بود بهت میگم

من یکیو میشناسم که خیلی چاق بود و بعد از زایمانش هم چاقتر شد خیلییییی ولی الان عین باربیه با اینکه چ ...

بگو عزیزم یا حتما ازش بپرس  من دقیقا مث همون بنده خدا ک میگی  هستم

ببین وعده های غذاییتو در طول روز زیاد کن مثلا جای ۳ وعده بگن ۶ تا ولی تو هر وعده کمتر غذا بخور مثلا موقع ناهار نصف بشقابتو بخور و بقیشو نگهدار سه چهار ساعت بعد بخور. چون وقتی یهو ی حجم زیاد مثل ناهار و شام غذا میخوریم بدن وقت نمیکنه بسوزونه و تبدیل به انرژی کنه اون غذا رو و اینکه اگه در طول روز زیادی مدت گشنه بمونی بدن فکر میکنه قحطی اومده و وقتی غذا میخوری جربیاشو جذب میکنه واسه روز مبادا مثل کوهان شتر دقیقا. و اینکه شیرینی جات هر جیز شیرینی رو ی هفته اصلا نخور بعدش بعدش مثلا هفته ای ی کوچولو بخور البته که اگه اصلا نخوری نتیجه بهتری میگیری، اگه شکر و قندیجات به بدنت نرسه بدن واسه انرژی زایی میاد چربی های دور شکمتو اب میکنه

ببین وعده های غذاییتو در طول روز زیاد کن مثلا جای ۳ وعده بگن ۶ تا ولی تو هر وعده کمتر غذا بخور مثلا ...

فکر میکنم بهترین راهنمایی رو کردی   من همیشه یه فاصله  ده بیست  ساعته ب خودم گرسنگی میدم الانم خیلی ساله با چاقی میجنگم نتیجه نگرفتم همشم شکستخوردم

خب دومیش و سومیش چی 

این ی راه حل نرمالش بود که عوارضی هم نداره ولی باز ی رژیم هست به عیم کتوژنیک گوگل کن بخونش، همه چربی هارو اب میکنه و عضله میکنه ولی این وسط یسری از مسایی ک این رژیمم گرفتن گفتن مه یکم ریزش مو گرفتن حالا ساید تو نگیری و اینکه یسریا سینه و باسنشون هم یکم اب شد حالا اگه شما این نواحیتون خیلی بزرگه مشکلی ایجاد نمیکنه فقط یکم اب میشه

این ی راه حل نرمالش بود که عوارضی هم نداره ولی باز ی رژیم هست به عیم کتوژنیک گوگل کن بخونش، همه چربی ...

نه کتو رو خیلی گرفتم  واقعا سخته اصلا نمیشه