2777
2789

روزی یه بار هنگ میکنه مجبور میشم خاموش روشنش کنم 

حافظشم ۶۵ درصد پره 

دیگه چیکار کنم 😭

تو این بی پولیا خراب نشه 

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

اگه فیلم و عکس مهمی داری تو گوشیت یجای دیگه کپی کن که خدای نکرده گوشیت چیزی شد اطلاعاتت از دست نره. حافظه گوشیتم یکم خالی تر کن.

گوشی من اینجوری شد دیگه روشن نشد بردش سوخت. همه عکس و فیلمامو از دست دادم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

ویروسی نشده؟

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فیلم و عکس مهمی داری تو گوشیت یجای دیگه کپی کن که خدای نکرده گوشیت چیزی شد اطلاعاتت از دست نره. ...

یعنی گوشیت هنگ کرد دیگه روشن نشد؟

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟
ویروسی نشده؟

نمیدونم

آخه همش ویروس کشی میکنم با همین برنامه ها 

نمیدونم آخه همش ویروس کشی میکنم با همین برنامه ها 

اگه درست نشد،ببرید بیرون نشون بدید حلش میکنن

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
اگه درست نشد،ببرید بیرون نشون بدید حلش میکنن

میترسم برم 

بگه هزینش زیاد میشه نتونم از پسش بر بیام 

میترسم برم  بگه هزینش زیاد میشه نتونم از پسش بر بیام

ایشالا درست میشه

من،پدرم گوشیش ویروسی شده بود خیلی خاموش میشد آخرش خاموش شد هرکاری کردن روشن نشد بردن بیرون فلش زدن درست شد 

هزینش زیاد نمیشه پارسال فکرکنم ۱۵۰/۲۰۰تومن گرفتن ازش