2777
2789
عنوان

هدر دادن عمر...

135 بازدید | 2 پست

اسکندر مقدونی در33سالگی در گذشت روزی که او اين جهان را ترک ميکرد می خواست يک روز ديگر هم زنده بماند فقط يک روز ديگر تا بتواند مادرش را ببيندآن 24ساعت فاصله ای بود که بايد طی می کرد تا به پايتختش برسد.

اسکندر از راه هند به يونان بر مي گشت و به مادرش قول داده بود وقتی که تمام دنيا را به تصرف خود درآورد باز خواهد گشت و تمام دنيا را يکپارچـه به او هديه خواهد کردبنابراين اسکندر از پزشکا نش خواست تا 24 ساعت مهلت براي او فراهم کنند و مرگش را به تعويق اندازند.

پزشکان پاسخ دادند که کاري از دستشان بر نمي آيد و گفتند که او بيش از چـند دقيقه قادر به ادامهء زندگي نخواهد بود اسکندر گفت:"من حاضرم نيمي از تمام پادشاهي خود را يعنی نيمی از دنيا را در ازاي فقط 24 ساعت بدهم"

آنها گفتند:"اگر همه دنيا را هم که از آن شماست بدهيد ما نمي توانيم کاري براي نجاتتان صورت بدهيم امري غير ممکن است"

آن لحظه بود که اسکندر بيهوده بودن تمامي کوششهايش را عميقا" درک کرد با تمام داراييش که کل دنيا بود نتوانست حتی24 ساعت را بخرد

سي و سه سال از عمرش را به هدر داده بود براي تصاحب چـيزی که با آن حتي قادر به خريدن24 ساعت هم نشد.

مراقب عمر با ارزش تون باشین

حالا اسکندر چه مرگش بود؟ علت مرگ؟

قطعیتی در علت مرگش نیست ولی نظریه هایی مطرح شده که ؛

جان مار و چارلز کالیشر، دلیل احتمالی مرگ اسکندر را تب نیل غربی دانسته‌اند. اما به این تحلیل، انتقاداتی وارد شده‌است، از جمله احتمال مرگ آوری این ویروس بر روی انسان‌های پیر و یا ضعیف در سیستم ایمنی. موارد دیگری همچون پانکراتیت حاد، تب حلزونی و پورفیری نیز به عنوان عامل مرگ اسکندر گزارش شده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.