2777
2789

خانما هر کی تو این تاپیک اسمشو بگه و برای حل مشکل زندگیم یه صلوات و حمد بخونه منم به نیتش چله زیارت عاشورا برمیدارم و هدیه میکنم به شهید نوید صفری

💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برای اینکه مادربشم دعاکنی ....همه دکترها ناامیدم کردن 😔 ولی من هنوزهم به خدا و شهدا ایمان دارم ....اسمم ریحانه است ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

حاجت روا بشی عزیزم 🤍برای سلامتی و آرامش و عاقبت بخیریم فاطمه 🌻

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

یسنا 

برای ازدواجم و قبول شدن تو دانشگاه و رشته خوب🫠✨️🌘

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

مریمم برای خونه دار شدنم بخون 😔

میخونم  واست

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

سلام عزیزم 

منم براتون ۱۰ بار سوره حمد میخونم🌹

لطفا برای ظهور آقاجانم دعا کنید ❤️

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

برای فروش کارامونم دعا کنید😭

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

سلام عزیزم ممنون ازلطفت.به نیتتون ۱۰۰ صلوات و ۷ حمد وزیارتنامه حضرت رقیه س میخونم.حاجت رواباشی ان شاالله.

لطفا برای سلامتی وظهور امام زمان عج و شفای همه بیماران وبیماران خانوادم وپسرم علی دعاکنید که ان شاالله خوب بشن.ممنون.

@پولکی     شفای دخترشون   

@نگاروحلما        شفای همسر و پدر ومادرشون 

🌷🌷ممنون

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️