2777
2789
عنوان

عشق سابق

403 بازدید | 13 پست

من اون موقع ك دانشگاه بودم يكيو خيلي دوس داشتم ولي اون نداشت 

اخرشم رفت با يكي ديگه 

حالا ازون ماجرا چند سال ميگذره

من ازدواج كردم الان بيشتر از يكساله 

چرا دروغ بگم متاسفانه گاهي  بهش فكر ميكردم

تا اينكه شركتي توش كار ميكنم درخواست نيرو داد 

دقيقا همون دختر استخدام شد 

از طريق همكارم ك باهاش صميمي شده بود فهميدم هنوز باهمن و تو اينستا و عكساشونو ديدم 

چقدر ناراحت كنندس برام

ميگم واسم مهم نيس ولي خيلي بهم ميريزم ميبينمش 

دقيقا مثل اون موقع ها  

كاش ميشد بخشي از زندگيتو با پاك كن محو كني 

اصلا دلم نميخواد بهشون فك كنم 

اين كي بود از بين اين همه ادم اومد تو شركت ما و اون همه خاطرات تلخ برام زنده كرد 

توآقایی؟!

خانمه عشقته اومده شرکتتون؟!

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن چيه 🙁  زنم شوهر كردم  ازوداجم سنتي بود ولي شوهرم مرد خوبيه دوسش دارم

آخه یه طوری نوشتی انگارتوآقاهستی وعشقت اون دختره است که اومده شرکتت

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
زن چيه 🙁  زنم شوهر كردم  ازوداجم سنتي بود ولي شوهرم مرد خوبيه دوسش دارم

ی تکه از قلبت همیشه یاد اون هست حتی اگه هزار سال بگذره حتی اگه نخای بهش فکر کنی حتی اگه از فکر کردن بهش احساس گناه کنی هیچ جوره فراموش یا حتی کمرنگ نمیشه کسی اینو بهت میگه که ده ساله...........

کاربری دست دونفره
 ی تکه از قلبت همیشه یاد اون هست حتی اگه هزار سال بگذره حتی اگه نخای بهش فکر کنی حتی اگه از فکر ...

خيلي بده 

ناخوداگاه بهش فك ميكنم و قلبم جمع ميشه 

گاهي خوابشو ميبينم تو خواب گريم ميگيره