2821
2789
عنوان

پولمو خوردن😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا اینقدر ساده این اخه؟ کجا زندگی می کنین که این همه بی آلایش و صادق هستید؟ ببخشید عقلتون نگفت کسی که میخواد کار کنه پول میگیره نه اینکه پول بده؟ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بازم منه ساده😂 توی اینستا یه پیج بود ک پروژه میدن و تموم بشه پولتو میدن و این حرفا من 120 ریختم بعد باورت میشه گفت باید یه کانال بزنی 20 هزار 😑 ممبر جذب کنی همه ی این کلیپ های ک ما گذاشتیم رو بزاری تبلیغ کنی اگه گقتن دروغه فیش های فیک رو نشونشون بده .....گفتم من اگه بیست کا میتونستم جذب کنم ک بلاگری رو شروع میکردم

تا وقتی افراد ساده لوح مث شما هستن ...جیب کلاهبرداران پر پول میشه

دقیقا همینه 

منم میخواستم همینو بگم که شما گفتین 

حالا جالبه استارتر قبلا هم همین اشتباه رو کرده بازم تجربه براش نشده 

هر روز و هر ساعت یکجا کلاهبرداری میبینم که واقعا از سادگی و ساده لوحی مردم سواستفاده میکنند اخه خیلی واضح و تابلو هست که کلاهبرداریه دیگه 

واقعا چرا آنقدر آدم ساده زیاد داریم

دقیقا همینه  منم میخواستم همینو بگم که شما گفتین  حالا جالبه استارتر قبلا هم همین اشتباه ...

میدونی همش از بی پولیه الان شوهر من صب تاشب کار میکنه هیچی به هیچی پول نداریم لباس عید بچمونو بخریم منم گفتم خب یه کاری بکنم کمک خرج خونه بشم انشالا همشو به دوا درمون بدن 

براس سومین بار دارم گول همچین کثافتایی رو میخورم 

عجب

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.