2777
2789
عنوان

باورم نمیشه مادری سبزه بودنو بد بدونه!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐دختر داداش من خوشگل نیس سبزس 

اجزای صورتشم زیاد قشنگ نیست ولی نمیدونی چقد ناز میریزه 😂😂😂😂ک عمه دوس داره ی لقمش کنه ...ایییییی😍😍الهی من دورت بگردم کلاس اوله 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

هعییی هچیکس ما سبزه هارو خوشگل نمیدونه همش مجبورم یه من کرم پودر بزنم حتی نگران ازدواجمم هستم

تو ایران اینجوریه

خارج از ایران اتفاقا سبزه ها طرفدار دارن

من خودم گندمیم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

کاش قبل مادر شدن یه چندتا واحد پاس میکردیم اجباری  نمیدونم چطور اینقدر افکار سطحی شدن

چه ربطی به واحد پاس کردن داره آخه ؟

مگه داخل اون کتابا نوشتن وقتی بچه دار شدی نگو سبزه ای ؟؟؟

والله ۱۲ سال تمام درس خوندیم  بماند که هیچ کدومم یادمون نیست  ولی اصلا در رابطه با مهارت های زندگی نبود 

🧡

اه تو ایران همه سفید پسندن حتی چندبار بهم گفتن سیاه

تو درنظر بگیر ایان با اون همه خوشگلی عاشق نینا بود که سبزست

مونیکا بلوچی سبزست،جنیفر همش خودشو برنزه میکنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

چه ربطی به واحد پاس کردن داره آخه ؟ مگه داخل اون کتابا نوشتن وقتی بچه دار شدی نگو سبزه ای ؟؟؟ والل ...

عزیزم منظورم آموزش تربیت صحیح فرزندانه 

اونی که مادر میشه باید مسئولیت در قبال بچه بپذیره که سالم و در محیط امن روانی بزرگش کنه 

وقتی ادما کتاب نمیخونن ،.مطالعه نمیکنن و اموزش نمیبینن باید اجباری کنن تا حداقل این رفتارای سطحی کمتر بشه و درک از بچه آوری بالا بره و نسل بعدی هزارتا بیماری روانی نگیره