mahniz مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 73 عنوان پوآر برقی 523 بازدید | 4 پست سلام دوستان دختر من 9 ماهشه خیلی بدجور سرماخورده و خیلی ترشحات حلق و بینی داره، شبا بخاطر گرفتگی بینی نمی تونه خوب بخوابه. با این پورای دستی بینیشو تمیز می کنیم ولی زیاد کارآمد نیست، میخواستم *پوآر برقی* بگیرم کسی تجربه ای داره؟ عایا واقعا خوب تخلیه میکنه بینی بچه رو؟ چه مارکی بگیرم بهتره؟ 1402/12/15 | 11:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahniz مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 73 چطوری شستشو بدم؟ هر روز چند بار اسپری بینی میزنم و قطره استفاده می کنم منظور همونه؟ دختر من طفلکی خیلی اذیت میشه موقع تمیز کردن😑
آرین۱آروین۱بالالارم عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 9911 بخور بدی با دستگاه بینیش بازمیشه البته منظورم دکتر یه امپول میده میریزی توش وبعد جلو بینی میگیری اون تخلیه میکنه وچرک خشک میکنه
mahniz مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 73 بخور بدی با دستگاه بینیش بازمیشه البته منظورم دکتر یه امپول میده میریزی توش وبعد جلو بینی میگیری اون ... عه چه خوب ،باید خودمون به دکتر بگیم بنویسیم آمپولو؟ تا به حال نشنیده بودمدستگاه بخور چه مارکی خوبه؟