2777
2789
عنوان

چجوری باهاش برخورد کنم

103 بازدید | 14 پست

بچه ها مادرشوهرم ی شهر دیگه زندگی میکنه ک ۲۰ دقه از شهرما فاصله داره ، شوهرم دیروز گفت برو پیش مامانم بعدش با خودت بیارش شام خونمون باشه ، منم بش گفتم تنها نمیتونم برم ب خواهرت میگم بیاد باهم بریم ، دیشب پیام دادم خواهرشوهرم گفتم میای باهم بریم دنبال مامانت میخام بیارمش خونه اونم گفت باشه فردا اسنپ میگیریم باهم میریم 

حالا الان پیامش دادم گفتم آماده ای بریم گفت من ی ساعت پیش رفتم ، منم اینقد بهم برخورد گفتم مگه قرار نبود باهم بریم 

ب نظرتون چجوری باهاش رفتار کنم 

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ...💙🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید رفته آمادش کنه

برگشتنی مهمه که با هم بیاید خونتون

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
گفت من با دخترعموم رفتم گفتم خا چ اشکالی داره غریبه ک نیست میگفتی منم میومدم

یکم سرد رفتار کن باهاش تا بدونه کارش خیلی زشت و بد بوده.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بعضی وقتا حالم از سادگی خودم ب هم میخوره

تحویلش نگیر خودش مجبور میشه به حرف بیاد 

ما مسوول کارای خودمونیم مسوول اشتباهات دیگران نیستیم 

اونم اخلاقش اینه دیگه شناختیش

فقط نشون نده برات مهمه کارش 

تحویلش نگیر خودش مجبور میشه به حرف بیاد  ما مسوول کارای خودمونیم مسوول اشتباهات دیگران نیستیم& ...

باشه عزیزم 

من خیلی سر و سادم فک میکنم اونام مث خودمن ای خاک تو سرم

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ...💙🦋