2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه🔞

919 بازدید | 31 پست

نبستن سوتین باعث افتادگی سینه میشه؟آخه یجا خوندم ربطی ندارد 

من به یه علتی نمیتونم ببندم یا باید شل ببندم که شل بستن با نبستن یکیه🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا میگن ربطی نداره

ولی بنظرم بستگی به سایز داره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

فک کنم همینطوره.

باعث شلی میشی بازم نمی‌دونم براساس تجربه خودم گفتم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

همون شل بهترازنبستن

پیرزنهای قدیم روببین

الان تاجای کش شلوارشون آویزون شده😁😂

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
اونا به خاطر شیر دهیه زیاده مثلا ۴ تا بچه داشته

😐😐😶😶😑😑😑😑😑😑😑

دیگه ازاون حرفهاست ها

خاله من نازابود

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.