2777
2789

یه دقیقه بیاید بهم بگید 

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمزد سالانه رو اول از روش برمیدارن 

واس‌مارو برداشتن ولی چند نفر بهمون گفتن اخر هر سال تا وقتی وامت تموم شه برمیدارن 

مثلا چند وقت دیگ اخر اسفند باید ۱۰ میلیون بدین درسته؟؟ یا نه 

واس‌مارو برداشتن ولی چند نفر بهمون گفتن اخر هر سال تا وقتی وامت تموم شه برمیدارن  مثلا چند وقت ...

اره درسته لعنت ب این وام 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ما ۱۰ سال باید قسط بدیم یعنی هر سالشو باید کارمزد بدیم؟ 

اره دیگه هر سال یه خورده کمتر میشه کارمزدش ماهم چند ماهیه واممونو گرفتیم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

آخر سال نه که  همون ماهی که وام میگیری سر سالش ازت کارمزد میگیرن  مثلا وام برج 5 بهت بدن ...

هر سالشو ؟ یا ن فقط یکسالشو 

بعد ما نفری ۲۲۰ گرفتیم به نظرت کارمزدم چقدره؟

اره دیگه هر سال یه خورده کمتر میشه کارمزدش ماهم چند ماهیه واممونو گرفتیم 

کارمزد ۲۲۰ چقد میشه ؟ منو همسرم ۴۴۰ گرفتیم 

۲۰ میلیون برداشتن اولش 

پس ایندفعه هم باید ۲۰ بدیم؟

هرماهی که وامت گرقتی هرسال همون ماه یه مقدار کارمزد میدی که هرسال کمتر از سال قبل مثلا من مهر وام گرفتم هرسال مهر کارکزدم به علاوه قسط پرداخت میکردیم

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

واس‌مارو برداشتن ولی چند نفر بهمون گفتن اخر هر سال تا وقتی وامت تموم شه برمیدارن  مثلا چند وقت ...

نه من وام خودمو از تجارت گرفتم ، تیر گرفتم ، مردادکه سر رسید قسط اولم بود  سود سالانه رو ریختم ، هر سال مرداد سود سالانه رو میدم 

همسرم از سامان گرفت همون اول براش کمتر ریختن و‌سود سالانه رو برداشتن