2777
2789

سر یه موضوعی،یه تولد بود شوهرم گفت نرومن تصرار داشتم برم چون همه چی ما اومده بودن فک کردم با مامانم تو رو دروایسیه گفتم زنگ بزنه شوهرم بهش بگه همه فامیل میان یهو شما نیاین میگن چیشده یعنی و فلان نراحت میشن خلاصه شوهرم آورد پول از در خونه داد خودش بعدم بابام مارو برد آورد اینم بگم شوهرم هیچ مشکلی با اون خانواده نداره اصلا خلاصه سر اون ده روز قهر بودیم الان پیام میده هی از دیروز که رابطه ما اشتباهه من نمیتونم دیگ ببخشمت دیگ ظرفم پره برو منو خودتو راحت کن هرز پریدی تو کبوتری که از بوم باباش رفده پریه بنظرم هرزه🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورم نمیشه این حرفارو به من گفته میگ بخاطر بچه هام میای خونه بیشتر از این نمتونم به من میگ ارزش موندن کنار تو نیست 💔مگه من چیکار کردم جز اینه خودش گفته برو من فک کردم راضیه رفتم اینهمه من توزندگیم بخاطرش سختی کشیدم الان سدم بی ارزش؟

بگو خودت برو.من راحتم تو اگ ناراحتی برو راحت بشی

مردا خلن بیخیال

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

باورم نمیشه این حرفارو به من گفته میگ بخاطر بچه هام میای خونه بیشتر از این نمتونم به من میگ ارزش مون ...

مادرت چیزی گفته شایدبهش وبرخورده وناراحته

ببین توشایدکارخودت روداری توجیح میکنی

ومن ودیگران ازیه متن حق به جانب تونمیتونیم برای تووشوهرت وبچه هات نظربدیم

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
بگو مهریم رو بده و برو به سلامت همچین میافته به پات  آخه سر یه تولد بگه برو عجب آدمیه

این ی آدمبه قهر میکنه دو هفته طول میکشه تازه من باید نازشو بکشم عمرا پشیمون بشه کاش زن بدی بودم نمیسوختم میگ به حرف من ارزش ندادی من بهت بارو پر دادم رفتی از بوم بابات پریدی 😢

ی بلایی تو این ماجراها سرم آورده ک اسم دعوتی و مهمونی میاد میخوام استفراغ کنم آنقدر حالم‌بد میشه میرم زیر سرم

چون هم نمیتونم مدام دعوت همه و رد کنم نه شوهرم قبول میکنه ک بیاد یا برم بعضی هاشو

من ک رد میکنم دعوتی هارو ب خاطر آرامش بچه هام اوناهرچی میخوان فکر کنن

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!