لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دقیقاً همین سوال برام پیش اومده بود. فکر میکردم فقط پدر میتونه واسه بچه کارت بگیره، ولی بعد فهمیدم خودمونم میتونیم. از طریق یه اپ به اسم زیپاد، من تونستم خیلی راحت واسه دخترم کارت بگیرم. نیاز به کارت ملی بچه هم نبود، فقط اطلاعاتشو وارد کردم و کارت چند روز بعد رسید. الانم براش پول تو جیبی میریزم، خرجاشم چک میکنم. یه جورایی داره یاد میگیره چطور با پولش رفتار کنه. خیلی کارمون راحت شد، مخصوصاً برای مامانایی مثل من که دنبال راه سادهان.