2777
2789
عنوان

اعلان های شماهم حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 66 پست

چه کلاه برداری بود دمش گرم این چند روز رفتیم کارمون انجام داد تربت بهمون داد به من مربوط نیست منم با شما داخل یه قبر نمیذارن ولی ایشون برای خادمی رفته بودن امیدوارم خدا ببخشه حرفای پشت سرشو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه کلاه برداری بود دمش گرم این چند روز رفتیم کارمون انجام داد تربت بهمون داد به من مربوط نیست منم با ...

نمیدونم

امادختره میگفت توتایپیکه، ک خونوادش فهمیدن.وقراره ازش شکایت کنن. من آخرای تایپیک رفتم ترکید. اسم کاربری دختره هم یادم نیست یعنی دقت نکردم.وگرنه باز ازش میپرسیدیم

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

من به خانم موناتهرانی پیام ارسال کردم اما جوابی ندادن

سلام دوست عزیز

امضاتون خوندم ... یکم تحت تاثیر گرفتم... میشه برا منم دعا کنید... یک توسل کوچیک به حضرت عباس ع

سلامتیم به مشکل خوردهه💔😪

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

سلام دوست عزیزامضاتون خوندم ... یکم تحت تاثیر گرفتم... میشه برا منم دعا کنید... یک توسل کوچیک به حضر ...

چشم عزیزدلم.فقط بگوچکارکنم واست؟؟؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

دعام کن

چشم.

انشاالله خدابحق بزرگیش بحق لطف وکرم ومهربانیش حاجتت روبده