2777
2789
عنوان

اعلان های شماهم حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 66 پست
تغییر جدید سایت 

اخه تغییربه اعلانهای بیچاره چکار☹️

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

من می خواستم احوال ی دوست مجازی بگیرم رو همین اعلان پیداش می کردم دیگه گمش کردم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منکه خوشحال شدم چون نزدیک هزار صفحه بود رومخم بود هی میخواستم پاکشون کنم ولی نمیشد همه ی اون حجم ...

منم داشتم پاک میکردم یهو دیدم همش حذف شده اینقدر خوشحال شدم صد وخورده ای صفحه بود

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
من می خواستم احوال ی دوست مجازی بگیرم رو همین اعلان پیداش می کردم دیگه گمش کردم  

اگه تایپیکهات هستن بروداخل تایپیکهات اگ شرکت کرده پیداش کن

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

منم خیلی جا خوردم. کارشون درست نبود😡الان چطوری پیدا کنم افرادی ک صحبت میکردم 

داخل تایپیکهات اگ هست نگاه کن شایدبودن

اگه تایپیکهات هستن بروداخل تایپیکهات اگ شرکت کرده پیداش کن

ممنونم از شما 💙 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
چـَش خوشگل وبا وفا چشیا عباس که سی برارش و دین خدا دِروما موفق بویی دُختر لُر

جوانیم نذرحضرت عباس.

چـَش خوشگل وبا وفا چشیا عباس که سی برارش و دین خدا دِروما موفق بویی دُختر لُر

ازلرهای 

لرستان هستین؟