2777
2789

تا حالا اتفاق افتاده پسری بهتون علاقه مند شه ولی شما بهش بگین بیا جاست فرند باشیم با اینکه میدونستین اون میخواسته باهاتون رابطه بیشتری داشته باشه؟ اگه اره بگین چرا این کارو کردین، از چیش خوشتون نیومده یا اصلا چرا گفتین بیا دوست باشیم وقتی اصلا دوسش ندارین، اصلا واقعا فک میکنید دختر و پسر میتونن دوست معمولی باشن؟ 

اره وقتی ۱۹ سالم بود دانشجو بودم یکی از همکلاسیام عاشقم شد بش گفتم دوس معمولی باشیم .. الان نمیدونم کجاست و چکار میکنه ده سال گذشته ولی خیلی پسر خوبی بود اگه عقل الان داشتم از دستش نمیدادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا یدونه صلوات به نیت این که من بااونی که دوسش دارم ازدواج کنم بخونین ممنون ازتون

اگه کسی فرستاد لایک کنه تامنم برا براورده شدن حاجتش پنجاه تا یاالله بخونم

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

اره من دونفر بودن دوس داشتم باهاشون دوس باشم ولی رابطه ن  همونا هم روم حس داشتن هی ولی من خودم ...

خب اگه میدونستی بهت حس دارن چرا باهاشون دوست میموندی؟ بعد خودت از چیشون خوشت نمیومد

این حالتی که تو میگی پیش نیومده اما در کل رفیق پسردارم که واقعا فقط رفیقیم خیلی ساله و هیچ فازی هم ن ...

من حس میکنم پسرایی که رفیق میشن مثل بمب ساعتی ان وقتی با یکی وارد رابطه شی متوجه میشی

خب اگه میدونستی بهت حس دارن چرا باهاشون دوست میموندی؟ بعد خودت از چیشون خوشت نمیومد

حس داشتن اونا اذیتم نمیکرد بعدم زیاد ارتباط نداشتیم که. اکثرا چت یکیش پسر عمم بود. شاید همو میدیدیم تو جمع یا دو سه بار کلا باهاش تنها شدم

یکیشم نوه داییم بود. پسر باحالی بود خبرای شهرمونو میگفت بهم کی با کی دوسته اینا. سرگرمی دیگ. منم دوست زیاد ندارم خیلیم احساس تنهایی داشتم.

یا مثلا الک.ل سی گار اینا میخاستم میگرفتم ازشون

حس داشتن اونا اذیتم نمیکرد بعدم زیاد ارتباط نداشتیم که. اکثرا چت یکیش پسر عمم بود. شاید همو می ...

خب الان بر چه اساس مثلا تصمیم میگیری با این پسر میخوام برم تو رابطه ولی با اون یکی میخوام فقط دوس باشم مثلا