2777
2789

دارم

وقتی کسایی که دنبال می کنید پست میزان تا چند روز روی صفحه اصلی تون میمونه؟

من تا ی نفر پست می‌زاره وارد اینستا بشم صفحه رفرش بشه پست طرف میپره دیگ نمیاد

فقط پستای اکسپلو میمونه

کلا هم 30 نفر فالو میکنم

چرا میپره؟

دقیقا برا منم

هرکسی گف لایک لطفا

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بالاکه نوشته Instagram بزن روش از قسمت favorite دربیار بزارش رو حالت following 

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اون بالاکه نوشته Instagram بزن روش از قسمت favorite دربیار بزارش رو حالت following 

دمت خیلی خیلی گرم

خیلی ممنونم ازت

خیلی وقته دنبالش بودم ک ببینم چطور این مشکل برطرف میشه

لطف کردی فداتشم♥️

یکی از کاربرا گفت  اون بالاکه نوشته Instagram بزن روش از قسمت favorite دربیار بزارش رو حالت ...

منم برم انجام بدم فک میکردم راه حلی نداره 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
دمت خیلی خیلی گرم خیلی ممنونم ازت خیلی وقته دنبالش بودم ک ببینم چطور این مشکل برطرف میشه ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت