2777
2789

چه ها من به خاطر اینکه شوهرم یکمی بد دهنه و‌ بی احترامی به مامانم میکنه اومدم خونه بابام‌و قهر کردم ولی از نظر خرج و خوراک اخلاق توخونه همه چیش خدایی خوبه و مشکلی نداره ازش راضی ام 

ولی بی احترامی هاش به خانوادم و بد دهنش اذیتم میکنه 

ولی بقیه میگن این که مشکلی نیست که بخایی قهر کنی و بیایی خونه بابات

بع نظرتون قهرم درسته؟؟

نگین با حرف زدن درستش کن که هیچ فایده ای نداشت

میشه راهنماییم کنید چه کنم

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا خیلی سخته خدایی میدونم چی میگی واقعا آدم اذیت میشه حالا الان ک می‌دونه براچی رفتی قهر ش ...

خیلی مغروره میدونم نمیکنه و بیشتر لج میکنه

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

واقعا در کنار خوبیاش این قضیه خیلی بده ولی من اگه بودم هر وقت بد دهنی در مقابل خانوادم کرد همونجا منم همون حرفهای خودشو به خانواده میزنم که جرات نکنه دوباره بگه مقابل به مثل کن عزیزم .اسمم فهیمه است دعا کن زندگیم  از نظر مالی درست شه

💖
یه گوشت در یه گوشت دروازه ،خودش خسته میشه ، التماس دعاکه خیلی محتاجم اسمم مریم    

نمیشه حرفاش عذابم میده چه جوری پدرو مادرم رو فحش بده و سکوت کنم

چشم عزیزم حتما دعا میکنم

مقابله ب مثل کنی چی؟

یعنی چی

واقعا در کنار خوبیاش این قضیه خیلی بده ولی من اگه بودم هر وقت بد دهنی در مقابل خانوادم کرد همونجا من ...

حتما گلم دعات میکنم 

ولی میگم اگه منم خانوادشون فحش بدم ف ق من با اون چی میشه پس احترام چی میشه این وسط 

بخدا هر کاری. میکنم به زبونم نمیاد فحش بدم

ینی تلافی کنی فحش داد توام بدی 

مثلا میگه پدرسگ یا پدر کسکشت و ......

واقعا گریم میگیره خیلی گریه میکنم ولی نمیتونم به زبون بیکارم بهش بگم پدر خودت آخه اوک بیچاره ها چه کار کردن

منم همسرم خیلی بد دهنه منم تا حدودی مث خودش شدم اونم تو دعوا زیاد ب پدر و مادرم فحش میده با اینک خیلی بهش خوبی کردن منم قبلا ب خانوادش فحش نمی‌دادم الانم نمیدم ولی هرچی میگ میگم مامان خودته یا مثلا باباته و...

منم همسرم خیلی بد دهنه منم تا حدودی مث خودش شدم اونم تو دعوا زیاد ب پدر و مادرم فحش میده با اینک خیل ...

فایده هم داشته بهتر نشد 

کتک نزد