2777
2789

تو تاپیک قبلیم توضیح دادم بعد از کلی توهین و......که چند ماه پیش بود وبچمو گرفت ازم و...گفتم من عید نمی‌رم خیلی دلش میخواد بیاد اینجا حالا بیست و پنجم میخاد بیاد خونم با دخترشوهرم از خانم سابقش نظر شما چیه خواهرم میگه جلو مردم اونها کوچیک‌میشن دوستم میگه میخاد آدم حسابت نکته بگه خونه پسرممه دوست دیگه میگه می‌ترسه با دخترش بحثش بشه اومده دعپاتون نشه چون با دخترهمسرمم کار و پنیریم بنظرتون چرا میخاد بیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بزار پیش خانواده شوهر احترام شوهرت تو داشت باشی سال خوبی رو شروع کنی مادر فکر گذاشت رو هم نکن د ...

خیلیی از خدا نمیترسن حتی به دروغ دست رو قرآن گذاشت که منو جلو شوهرم دروغگو کنه

دخترم کسی که از خدا نمی ترسه ودست رو قران میزاره بسپار به قران عزیزم من جای مادرت بهت میگم بی خیال ب ...

شوهرم دین خداقرانش مادر ودخترشه....تقی به توقی میخوره میگه بچمو بزار برو دخترم هشت ماهست