2777
2789

من نمیدونم چیزی شاید نیست واقعا ولی از بس دنبال همه چی دویدم خسته شدم.

مثلا پوست، قیافه، هیکل، زیبایی ، درس و ..... 

یه چیزی که واقعا بتونین به خودتون بگین دیگه بهتر از این نمیشد.

♡~God knows the best

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خطم خوبه و صدام خوبه و لباسام ب تنم میشینه 

و.... کلا ازهرچیزی ی ناخنکی دارم اما خودم مهم نیست واسم ک عالی باشم توشون 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

توی زندگی مشترکم

توی روابط اجتماعیم 

کلا خودمو خیلی قبول دارم ب وقتشم جایی مشکلی داشته باشم قبولش میکنم و اصلاحش میکنم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

من از لحاظ چهره اینا خوبم ولی باعث افتخار که نیس دوس داشتم هنری مثل موسیقی ، ورزش، شغل یا .. داشتم😕

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
ندارم 

باعث میشه ناراحت باشین؟

من خیلی ناراحت میشم چون مثلا واقعا تمام توانمو برای یه چیزی میذارم بعد میبینم کم بوده دلم میشکنه میگم ته توانم خیلی پایین تر از چیزی که میخوام بود

♡~God knows the best
باعث میشه ناراحت باشین؟ من خیلی ناراحت میشم چون مثلا واقعا تمام توانمو برای یه چیزی میذارم بعد میبی ...

نه اصلا تا قبل اینکه تاپیکتو ببینم حتی به ذهنم خطور نکرده بود الانم که بهش فکر کردم بازم ناراحت نیستم چون هیچ کسی کامل نیست

من از لحاظ چهره اینا خوبم ولی باعث افتخار که نیس دوس داشتم هنری مثل موسیقی ، ورزش، شغل یا .. داشتم😕

من تو هرچیزی یه سری زدم اون جور که میخواستم نشد یا اگه خوب میشد نمیتونستم نگهش دارم چون مثلا درسم با ورزش تداخل داشت یا برعکس بعد یکیش کلا از دست میره 

♡~God knows the best