خدای عزیزم من بارهاتوی موقعیت های مختلف ازت کمک خواستم،بارهااا ازت درخواست داشتم که دستموخالی برنگردوندی خدای من همراه من دوست من توتنهاکسی هستی که من بدون هیچ ترس و واهمه ای پیشت دردودل کردم وتوام باحوصله به حرفام گوش دادی درسته گاهی هم شاکی میشدم که چرا اونجورکه من میخوام همه چی پیش نمیره یا چرا من به بعضی خواسته هام نرسیدم ولی ته دلم بازم دوستت داشتم ودارم تازشم خودت میدونی که من جزتوکسیوندارم
خدایا خودت گفتی اگه دلت شکست صدام کن بهت کمک میکنم گفتی اگه بارون بارید دعاکن من دعاتومستجاب میکنم
خداجونم من هم دلم شکسته ودیگه طاقت ندارم هم بارون داره میباره خدایا کمکم کن خدایا یه بخت خوب قسمتم کن ومنوخوشبخترین دخترتوی فامیل کن اصلا یجوری که همه بگن خدابده شانس عجب زندگی خوبی داره این دختره
خداجونم میدونم که حاجتمومیدی ولی میشه یکم زمانشو جابه جاکنی مثلافردا میشه فردا منو حاجت رواکنی آخرین بار همین چندمدت پیش بود که شب دعا کردم صبحش مستجاب شد
میشه بازم دعامومستجاب کنی عزیزدلم توکه میدونی جزتوکسیوندارم من اخه چیکارکنم تنهایی حداقل یکی بیاد که مرحمی بشه روی زخمام یکی که بتونم بهش تکیه کنم یکی که دوستم داشته باشه وحوسش بهم باشه میدونم که مثل همیشه دستموخالی برنمیگردونی عزیزم
پیشاپیش ازت تشکرمیکنم خدای خوبم
خدایاشکرت که همسرخوشگل وجذاب وپولدار وخوش اخلاق وقدبلند من اسفند۱۴۰۲وارد زندگیم شد
خدایاشکرت که همسرم همه معیارهاموداره
خدایامرسی که هواموداری
خدایاشکرت که هستی