2777
2789
عنوان

و اما روز دوم شروع 🥲🌱 #کنکور

595 بازدید | 33 پست

بیا برات بشمارم که چند بار به مو رسید و پاره هم شد،

ولی من چون تنها بودم مجبور بودم و بلند شم و گره بزنم💜🌱…

ان شاءالله فردا میزنم بالای ۱۵ ساعت ....

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به امید تایپبک قبولیت در رشته دلخواهت 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

مطمعنم ک میتونی بهترین رتبه رو بیاری🤍

مرسی از انرژی مثبتت قشنگم همچنین موفقیت شما🥲🌱💜

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
 روزی سه ساعت میخوابی ؟ من حتما باید ۸ ساعت یا ۹ ساعت بخوابم

عادت ندارم خواب زیاد 

دیشب تا نزدیکا ی ۵ خوابم نبردش بعد دیگه صبح خیلی خسته بودم ولی پاشدم رفتم ورزش بدنم جمع شه خوابم نگیره 

بفرمایین عزیزم 

من تا ۷.۸ ماه پیش یه پسر خیلی خیلی شاد و درس خون و پر انرژی و خوشحال بودم و یجوری بودم که همه چی عالی پیش میرفت و به هر چی که میخواستم میرسیدم و وجود خدا رو تو زندگیم احساس میکردم

ولی از ۷.۸ ماه پیش خیلی بی دلیل و عجیب کلا یه آدم دیگه شدم و به یه پسر غمگین و ناراحت و داغون و بی انگیزه که همه ی علائم افسردگی رو داره تبدیل شدم و درسمم میشه گفت ٱفت کرد و ارتباطم با خونوادمم خیلی بد شد و ایمان و اعتقاداتمم ضعیف شده

به جایی رسیدم که همش دنبال راه حل بودم حتی یه مدت فکر میکردم بیماری یا مشکل دارم و رفتم آزمایش خون دادم و همه چیز طبیعی و نرمال بود!

الان تاپیک شمارو خوندم به ذهنم رسید شاید مشکلم ماورایی یا جن و این چیزا باشه گفتم بر اساس اطلاعاتتون شاید تشخیص بدین که مشکل ممکنه ماورایی باشه؟

من تا ۷.۸ ماه پیش یه پسر خیلی خیلی شاد و درس خون و پر انرژی و خوشحال بودم و یجوری بودم که همه چی عال ...

ممکنه باشه به نظرم 

بهترین کار اینه از راهکار هایی که با بچه ها داخل تاپیک گفتیم استفاده کنید تا ببینید چطوری میشه. 

خوابای ترسناک چی میبینین ؟

اگه اون کارا رو کردین و اولش یکم اذیت شدین یعنی واقعا تحت ماورا قرار گرفتین و بعدش باید ادامه بدین تا زمانی که کامل خوب بشین 

ان شاءالله که چیزی نیستش  و خوب میشین