2777
2789
عنوان

بغض سگی:)

235 بازدید | 20 پست

همه از من بدشون میاد

تو مدرسه تو فامیل تو همه جا

درحالی که خونگرمم و سعی میکنم مچ بشم با بقیه ولی انگار یه چیزی تو وجودم هس که همرو بدون اینکه بخام دور میکنه ازم و فاصله میگیرن و خوششون نمیاد اینو میتونم قشنگ حس کنم 

گاهی فکر میکنم مشکل ازمنه و شب روز فکرم درگیر رفتارم میشه ولی واقعا عیبی تو رفتارم ندارم و آدم خوش ذاتیم‌ واقعا

و به لحاظ ظاهری هم اوکیم یعنی بد بو و زشت هم نیستم و آراسته ام ولی خب نفرت انگیز و نمیدونم چرا

منم اینطوری خدازده 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوریم🫠

تصور کن یه بار با دوستام جمع بودیم.یکی از همکلاسیام اومد با همه دست داد به من که رسید ، دستم رو بردم جلو ، اما دست نداد.خیلی ضایعم کردجلو بقیه ولی خودمو به خاطر یه بیشعور ناراحت نکردم.قطعا یه چیزی هست که باعث دوری بقیه میشه.

غصه نخور.اگه میتونی برو روانشناس یا روانکاو دلیلشو پیدا کن.

من که برام عادی شده.تو جمع که حرف میزنم انگار روحم هیشکی منو نمیبینه و همه وسط حرفم میپرن...💔

این وسط حرف دیگران پریدن واقعا بده. من هروقت دیگران حرف میزنن با احترام گوش میدم ولی وقتی خودم میام ...

به درد ودل همه گوش میدیم.نوبت ما که میرسه وسط حرفامون بلند میشن میرن.منم دیگه حرف نمیزنم انقد که لبام بهم چسبیده بس که هیشکی محل نمیده

به درد ودل همه گوش میدیم.نوبت ما که میرسه وسط حرفامون بلند میشن میرن.منم دیگه حرف نمیزنم انقد که لبا ...

من تو جمع های بالای ۴نفر فقط لبخند میزنم.

ولی وقتی دونفره یا سه نفره باشیم فقط حرف میزنم.

یکبار خودم میزبان بودم کلی تدارک دیدم و زحمت کشیدم ولی اصلا خوش نگذشت بهم...

من تو جمع های بالای ۴نفر فقط لبخند میزنم. ولی وقتی دونفره یا سه نفره باشیم فقط حرف میزنم. یکبار خو ...

فک کنم مشکل از مهربونی و دل پاکمونه که هیشکی آدم حسابمون نمیکنه.....اما خب من خودمو واسه مورد پسند شدن توسط این آدما عوض نمیکنم...مهم اینه خدا راضی باشه❤💔