2777
2789
عنوان

کسی اینجا ترک زبان هست؟

47 بازدید | 12 پست

یه متن کوتاه ترکی دارم، میخوام برام معنی کنه❤️‍🩹

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃

بگو جانم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دع جانم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

کاشتی ما رو برا سبزه ی عید؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تو این یکی تاپیکم گذاشتم، دوتا شده نمیدونم چرا... 

ولی اینجام میذارم

دای یانی باریم چادیر مغزیم اصلا چحمیر دای سن نیه بوجورسی الیسن هارا گدیم گورسن کاش الع یاتام دورمیام یوخودان سورا هشساد قالمیب منه .. 

دای ایستحلی سوزلره توانیم یوخدو دمیرم حقین یوخدو، وار چوخدا وار ..

ولی دودان اورییم یارالاری آریر..

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃

یعنی دارم سنکوپ میکنممغزم اصلا نمیکشهتو چرا اینجوری میکنی کجا برم تو ببینی کاش بخوابم ازخواب بیدارنشم هیچی برام نمونده دیگه برای حرفای عاشقانه توان ندارم. نمیگم حق نداری حق داری ولی واقعا زخم های قلبم درد میکنن

یعنی دارم سنکوپ میکنممغزم اصلا نمیکشهتو چرا اینجوری میکنی کجا برم تو ببینی کاش بخوابم ازخواب بیدارنش ...

خیلی ممنونم گل

دلم طاقت نداره دیگه مغزم نمیکشه اصلا تو چرا اینجوری؟ بکجا برم چیکار کنم کاش یجور بخوابم که دیگه بیدار نشم دیگه از من چیزی نمونده

دیگه حرف خوب (کلمه دقیقش رو پیدا نکردم ی همچین چیزی) درتوانم نیس نمیگم حقت نیس، حقته زیادم هست

ولی واقعا قلبم زخمه(شکسته) درد میکنه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

کی بوده واقعا با درد کشیده

ترجمه کردنی بلکه لطیف بنظر برسه اما خیلی ناراحت شده درد کشیده قشنگ

دلم طاقت نداره دیگه مغزم نمیکشه اصلا تو چرا اینجوری؟ بکجا برم چیکار کنم کاش یجور بخوابم که دیگه بیدا ...

دستت درد نکنه عزیز

کی بوده واقعا با درد کشیده ترجمه کردنی بلکه لطیف بنظر برسه اما خیلی ناراحت شده درد کشیده قشنگ

یه درد کشیده... که انگار تموم نمیشه دردش...