2777
2789
من گرفتم ۲۰۰میلیون‌ سرویسم کردن ولی باهرقیمتی بود گرفتم چون ساختمان سازی خیلییی هزینه بره منم پول ند ...

میعنی باید حتما اصولی بسازیو اینا راسته؟

میگن به ضرره،نگیری بهتره و ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برادرشوهرم گرفته 300میلیونه  ضامن هم زنجیره ای کردن  تا یکی دوسال بعد قسطاش شرو میشه&nbs ...

اخه داداش من مهندس عمران

میگه اگه وامو بگیری باید حتما اصولی بسازی و اینجوری به صرفه نیست

خودت بسازی بهتره ،بدون وام

آخه ما نمیخوایم داخلش زندگی کنیم،برای تفریح میخوایم

میعنی باید حتما اصولی بسازیو اینا راسته؟ میگن به ضرره،نگیری بهتره و ...

آره اینم هست ولی الان مهندس ناظرا پولکی شدن ی چی بزاری دسشون اصلا نمیان بازدید😐 بعد الان ۳۰۰میلیونی شده . ساختمانسازی کلا هزینه بره و دیگ یکبازمیخای درست کنی سعی میکنی اصولی بسازی پس چ بهتر وامشم بگیری... سودش ۴ درصده ۲۰سالس بازپرداختش اما سودمشارکت میگیره بانک ۲۰میلیون گرفت ازما ینی کلا۱۸۰ دادن  . البتهههه اگه پول داری نگیرر

اخه داداش من مهندس عمران میگه اگه وامو بگیری باید حتما اصولی بسازی و اینجوری به صرفه نیست خودت بسا ...

خب چه فرقی داره مگه 

درضمن  واسه وام مهندس ناظر همیشه نظارت میکنه ک از لحاظ محکم کاری و اینا ک خیلی خوبه 

بالاخره سالی یبارم بخوای توش زندگی کنی یعنی نمیخوای مقاوم باشه 

اگ برا تفریح میخای با کمترین هزینه خودتون بسازین . اگ میخای زندگی کنی اصولی بساز وامشم بگیر 

برای تفریح میخوایم

ولی از طرفی دلم میخواد خوب بسازیم

از طرفی پولشو نداریم