2777
2789
عنوان

با بیماریتون چجوری کنار اومدین؟

148 بازدید | 11 پست

من اینطوریم ک میگم اوکی پذیرفتم چیزیه که شده وفلان

ولی بعد چند روز غر زدنام شروع میشه که چرا تموم نمیشه چرا من 🙁

شما چجوری کنار میاین

امیدوارم همه در کمال سلامتی باشن☘️

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنار اومدم دیگه سر شدم آنقدر تو زندگی سختی کشیدم که میگم اینم روش💔فقط میگم خدایا شکرت از این بدتر ن ...

عزیزمم 🥲

اره شکر بابت همه چی از این بدتر نشه 

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
امیدوارم خدا به زودی بهت سلامتی کامل بده عزیزم🙏🏻🌹

قربونت سلامت باشی💛

[QUOTE=330714437]عزیزمم 🥲 اره شکر بابت همه چی از این بدتر نشه [/QUOTE ان شالله که شما هم هرچه سریعتر سلامتی کاملتونو بدست بیارید واقعا هیچ چیز بالاتر و باارزشتر از سلامتی نیس

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
چه نوع بیماری داری؟  مال من اذیت ندارن گاهی اصلا یادم میره

من قلبم درد میگیره حالا نمیدونم عصبیه یا چی ولی خب اذیت کنندس شدید

[QUOTE=330714437]عزیزمم 🥲 اره شکر بابت همه چی از این بدتر نشه [/QUOTE ان شالله که شما هم هرچه ...

دقیقا آدم وقتی مریضه فقطوفقط سلامتی میخاد و قدرشو میدونه اما خوب ک شد دیگه یادش میره چه چیز باارزشی داره 

من قلبم درد میگیره حالا نمیدونم عصبیه یا چی ولی خب اذیت کنندس شدید

موقع فعالیت یا استراحت؟ موقع استراحت اغلب از استرسه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
موقع فعالیت یا استراحت؟ موقع استراحت اغلب از استرسه

موقع استراحت

اتفاقا با فعالیت بهتر میشه