2777
2789
عنوان

چقد با حرفام مخالفین ؟

55 بازدید | 10 پست

سلام دوستان حقیقتا من با یه آقایی توی رابطه هستم(رابطه جدی ) ولی هنوز خواستگاری پیش نیومده ولی خانواده ها تقریبا در جریان رابطه ما هستن . 

حرفم راجب مراسم عروسی هست که آرزوی خیلی از دختر خانوماست 

منم دوست دارم عروسی رو ولی خب خانواده ما خیلی جمعیت زیادی هستن جوری ک فقط آشنا های نزدیک رو حساب کنم (در حد عمه و عمو و بچه هاشون و ..) حدودا ۲۰۰ نفری میشن دیگ خدا خیرتون بده باید در و همسایه ای فامیلی دوستی چیزی هم گفت دیگ

خلاصه ک این اوضاع رو میبینم مطمعنم اگر مراسم بگیرم باید حسابی زیر قرض و وام بیفتم اول زندگی .

اول زندگی ای ک باید با خوشی بگذرونم 

تصمیمی ک خودم دارم اینکه ی مراسم عقد خیلی عالی بگیریم ولی مراسم عروسی ن بجاش با همون پول بریم زندگیمون رو بکنیم و سفر بریم و... 

نظر شما چیه ؟ چقد با تصمیمم مخالف یا موافق هستین

بحث این ک آقای داماد خسیس باشن یا در حد توانش باشه هم نیست .

موافق

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم هر چند من عروسی نگیرم نمیشه ولی قضیه شما فرق داره

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

دلت برا پول شوهرت میسوزه برا پول بابات نه؟

بلاخره پدر و مادر ی پس اندازی دارن برای بچه هاشون و کل راه زندگی رو رفتن اما ی جوون ک تازه میخواد شروع کنه ک خیلی مخارج روش سنگین میفته

الان تو فامیلای خودم ، کلا یه دونه مراسم داریم اونم با جمعیت خیلی کم خیلی کم ، از بعد کرونا دیگه رسم شد عادت شد ، همه جوونامون راضین بقیه هم عادت کردن

یه دونه خواستگاری داریم ، یه محضر ، یه شب هم مراسم شام حالا اسمش هر چیه عقده عروسیه

ادم باید صلاح خودش رو ببینه نه خوشامد دیگران

بحث دل سوختن نیست بحث اینکه پس فردا روز اول زندگیم باید از ی چیزایی ک شاید دلم بخواد بگذرم چون وام و ...

خوب منظور منم همینه.فکر خودتون و مشکل مالیتون و راحتیتون هستین ولی اینکه همونقد پولو پدرتون باید بده برا عقد و براش سخته و تو قرض میفته براتون مهم نیس.جهازم باید بده تازه

خوب منظور منم همینه.فکر خودتون و مشکل مالیتون و راحتیتون هستین ولی اینکه همونقد پولو پدرتون باید بده ...

واسه همون عقد هم دو به شک هستم چون بازم بخوام مراسم عقد بگیرم کسایی ک خبر کنم زیادن اینم تو فکرم هست بریم حرم امام‌رضا اونجا عقد کنیم 

هم  خودم و خودش دوست داریم هم مامانم خیلی دوست داره 

واسه مراسم عقد هم اجباری ندارم .فوقش میرم حرم ک خیلی قشنگ تره