2777
2789
عنوان

عید و حال و هواش و خریدای عید😍⭐🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 50 پست
ع عین اینو من تو بازار دیدم میخواستم بخرم😂

جدی حالا به نظرت خوبه برا مانتو دم دستی بپوشم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه من ولی کتی بیتشر دوس دارم💓

نه اونو جدا میخرم این به عنوان مانتو دوم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خوبه ولی ب عنوان مانتو نمیشه بلوز طوره راستی قیمتش چنده من پرسیدم ۲۵۰ بود

اره ۲۵۰

عکس مانتو ۲۷۰لطفا بزار ببینیم

عزمزمه هم شال خریدم هم مانتو از مانتو عکس ندارم اگه بخایی پیج میدم قیمتا نگاه کنین

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

عزمزمه هم شال خریدم هم مانتو از مانتو عکس ندارم اگه بخایی پیج میدم قیمتا نگاه کنین

آره گلم زحمت بکش بفرست

من که واقعا امسال مغزم هنگیده با این قیمتای فضایی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من از پیج خریدم بخدا مانتو۲۷۰ تومن امروز پوشیدم خیلی قشنگ بود ی شال هم خریدم۱۹۰تومن مخمل موهر. خدایی ...

مبارکه💖 

اتفاقا منم تو باسلام دیدم شال مخمل موهر خیلی ام خوشگل بود یه سوال چروک نمیشه؟