2777
2789
عنوان

امسال مانتوچی میخرین؟چی ترنده

285 بازدید | 15 پست

خانوماموندم چی بخرم اصلاخریدعیدنکردم چی‌میخرین شما؟من هیچی مانتوندارم مجبورم برم خریدکفشم‌ندارم هیچی ندارم پولم زیادندارم😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسال مانتو های سوزن دوزی و کار شده مده که خیلی هم گرونه همه بالای دو تومن منکه نخریدم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

خدایی مانتو خیلی گرونه یه مانتو یک میلیون و ششصد مانتو معمولی . اخه چه خبره یه کت و شلوارم برای دخترم خریدم دو میلیون و سیصد بچم خیلی وقت بود دلش کت شلوار میخواست جنسش ولی خوب بود 

من پارچه منجوق دوزی خریدم خودم بدوزم تقریبا شبیه این  یه دستم بلوز شلوارآبی کاربنی کار شده مید ...

دومیه روبادامن وبدون شلوارمیپوشین بیرون؟من باسنم بزرگه وخب اندامم تقریباخوبه روبه خیلی خوبه😁قدمم کوتاهه ولی خب باسنم حس میکنم بادامن بزرگتردیده میشه به نظرت مناسبه برای من ازاینا

دومیه روبادامن وبدون شلوارمیپوشین بیرون؟من باسنم بزرگه وخب اندامم تقریباخوبه روبه خیلی خوبه😁قدمم کو ...

منم باسن میخوااااام حق باسن من دست شماس فکر کنم ادرس میدم سهم منو پست کن 😄

دومیه روبادامن وبدون شلوارمیپوشین بیرون؟من باسنم بزرگه وخب اندامم تقریباخوبه روبه خیلی خوبه😁قدمم کو ...

من شبیه مانتو همینو پیدا کردم وگرنه خودم بلند تر میدوزمش پارچم خوشگل تره 

با دامن یا شلوار پلیسه میتونی کوتاه بپوشی