2777
2789

در حد تصمیم مونده

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو دوهفته ۱۲ کیلو کم کردم الان این سری رژیم اصولی گرفتم دارم کم میکنم

وای من ی رژیم گرفتم روز دومه بیست روزه 

میگه ۷.۸ کیلو میایب پایین

میدونم الان خیلیا میان میگن اصولی نیست

میدونم

اما مجبووورمممم

راجب رژیم توضیح میدی چجور ۱۲ کیلو کم کردی؟

کم خوردن در کنار ورزش 

حداقل روزانه ۲۰۰ کالری با ورزش بسوزون 

بعد اینکه قند و هرچیزی که قند داره کامل  حذف ( شکلات بیسکوییت قند شکر سس نوشابه ) چون ببین وقتی قند کم برسه بدنت میره از چربی هات قند برمیداره کم کم چربی هات میسوزه 

بعد اینکه سبزیجات کاهو خیار کرفس هویج دلمه کلم اینارو خیلی بخور کلا سبزیجات واس لاغری خوبه 

بعد بزنج و نون خیلی باید کم باشه 

مثلا برنج دوبار در هفته ۵ ۶ قاشق 

یا اگه کتلت دارید ۳ تا دونه بایه تیکه نون به اندازه کف دست 

اینجور باشه که ۳ تا کتلت رو خوردی حق داری یه میان وعده کوچیکم بخوری مثل یه دونه سیب یه دونه پرتقال کوچیک

بعد دیگه چیزی نخوری

ابم زیاد بخوری 

کالری شماری مثل بشقاب ،زیره هم نصب کن وزن هدفتو میگی اون بهت کالری مصرف مجازتو میگه چیزایی که در طول روز خوردی رو ثبت میکنی اون بهت عدد میده که چه قدر چیز دیگه میتونی بخوری کم کم دستت میاد که کار باهاش چجوره

البته رژیم اول من بدون ورزش بود ولی اشتباهه کم میکنی ولی ممکنه به بدن اسیب بزنه با ورزش اصولی تره

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

وای من ی رژیم گرفتم روز دومه بیست روزه  میگه ۷.۸ کیلو میایب پایین میدونم الان خیلیا میان میگن ...

منم مجبور بودم به خاطر عید 

هرکس میدیدد میگفت وای چه خوشگل شدی وای چه لاغر کردی به طور خیلی محسوسی لاغر شدم ولی عید انقدر این ور اون ور دعوت شده بودیم همه جا برنج دوباره وزن اضاف کردم😂

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…