2777
2789
عنوان

یه تجربه یا نصیحت در مورد زندگی زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 16 پست

اول از اینکه با چشم باز ازدواج کنید اولیین  مرحله و مهم ترین، اینجا میبینم یه کسانی میگن انقدر سالمون هست ازدواج نکردیم، فلان، بهمان، ازدواج  خیلی خوبه ولی با آدم درست خودتون، نه اینکه فقط هدف ازدواج باشه، باور کنید اگر برای کسی  شرایط ازدواج به هر دلیلی جور نشده،  همیشه مجرد بمونه خییلی بهتر از اینکه فقط به قصد ازدواج هر موردی رو چشم و گوش بسته انتخاب کنه، ویک عمر زندگیش  رو به تباهی بکشونه، مرحله ی بعد هر چققدر هم همسر خوب باشه،  یه خانوم  باید سعی کنه به استقلال برسه اگه شرایط هست درس بخونه، یا یه هنری  آموزش ببینه،  و اینکه از ابتدا سعی کنه شروع کنه به پس انداز برای روز مبادا، اینکه تحت هیچ شرایطی بهم دیگه بی احترامی نکنید، قبحش  ریخته بشه، به راحتی نمیشه سبک زندگی رو اصلاح  کرد، رفت و آمد  با خانواده ها به اندازه باشه،  اعتماد  به نفس داشته باشید، تو زندگیتون  پویا و فعال  باشید، دو طرف پشت  هم باشن در برابر مشکلات،  مسائل و مشکلات خییلی راحت تر حل میشه🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.